znaju uživati

Bojana i Enes Vejzović: Romantičan odmor u Italiji

03.01.2018 u 10:04

Bionic
Reading

Poznati glumački par trenutno boravi u jednom od najromantičnijih gradova na svijetu, Veneciji. Bojana Gregorić Vejzović i njezin suprug Enes Vejzović s djecom, 11-godišnjim sinom Raulom i 7-godišnjom kćeri Zoe, ondje su proslavili Novu godinu, a koliko su fascinirani arhitekturom, kanalima i muzejima, govore u prilog brojne fotografije koje je oduševljena glumica objavila na Instagramu

Bojana Gregorić Vejzović imala je vrlo dinamičnu poslovnu godinu. Iza nje je radno ljeto, a jedna od najomiljenijih domaćih glumica u jednom trenutku je, među ostalim, pripremala čak tri predstave istodobno. Očito uživa u poslu, odgovara joj galopirajući tempo, no krajem godine odlučila je s obitelji počastiti se zasluženim odmorom u Italiji. 

U Veneciji četveročlana obitelj uživa razgledavajući znamenitosti grada, a Bojana sve bilježi fotografijama i videosnimkama koje ponosno pokazuje svojim pratiteljima na društvenoj mreži. 

'Promatrati svijet vašim očima je najljepše iskustvo koje postoji. Odbijanje poslušnosti… da, @vejzovic.enes, priznajem pred svima, dosta mi je galerija, muzeja i znamenitosti… vrijeme je za dokone banalnosti!', napisala je duhovita glumica u opisu posljednje objavljene fotografije na kojoj pozira sa širokim osmijehom, odajući kako joj je bijeg od obaveza itekako godio.

  • +7
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Dino Stanin