održiva moda

Bojana Gregorić Vejzović sastavila chic ouftit: 'Neke stvari su vječne'

28.10.2023 u 11:27

Bionic
Reading

Bojana Gregorić Vejzović često nas oduševi svojim stavovima o modi, a njezine su kombinacije često vrlo inspirativne. Na vlastitom Instagram profilu oduševila je pravim jesenskim outfitom, a otkrila je da je sačinjen od komada koje više ne možemo pronaći

Osim što nas svakim pojavljivanjem iznova iznenadi svojom ljepotom, Bojana Gregorić Vejzović ima i modu u malom prstu pa su njezine modne kombinacije često one kod kojih zastanemo, zoomiramo i pomislimo: 'Wow!' Upravo jedna takva privukla je našu pozornost, a glumica je na vlastitom Instagram profilu objasnila razlog zbog kojeg ovaj posljednji outfit ima tako posebno značenje.

U vrijeme kada je brza moda preuzela moć nad nama tjerajući nas da prateći trendove kupujemo nove 'krpice' uz stalnu grižnju savjesti, Gavellina je glumica otkrila da u ormaru već godinama skriva neke posebne komade.

Riječ je o smeđoj kariranoj haljini A modela s gumbićima, ali oversized efekt postigla je kupivši XXL veličinu. Haljinu je unaprijedila širokim Diesel remenom kojim je naglasila struk. Uz to, kombinirala je smeđe gležnjače visoke pete na vezanje.

Glumica je otkrila da je riječ o komadima koje u ormarima ima već nekoliko godina.

Naime, haljinu je kupila još 2019. godine, a čizme je kupila njezina majka Božidarka Frajt1978. godine u Parizu.

Čizme koje su u Zagreb donijele dašak francuskog chica pravi su ogledni primjer održive mode koja ne šteti okolišu usporavanjem mode.

  • +15
Hit čizme sezone Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo