lijepa poruka

Bojana Gregorić Vejzović raznježila obiteljskom fotografijom iz djetinjstva

30.09.2023 u 10:50

Bionic
Reading

Mnogi se razvesele kad na društvenim mrežama ugledaju stare fotografije slavnih osoba s nekadašnjom modom i šminkom ili kako su izgledali kao djeca, tinejdžeri i slično. Naša glumica je dok je spremala, naišla na jednu na kojoj se mogu vidjeti tri generacije njezine obitelji

Bojana Gregorić Vejzović pratiteljima na Instagramu je pokazala nježni prizor na kojem je možemo vidjeti u razdoblju djetinjstva, a fotografiju je povezala sa HBO-ovom serijom 'Nasljeđe'.

Glumica je napisala poruku posvećenu mlađim generacijama. U objavi među ostalim kaže: 'Da, svi prolazimo kroz sukobe generacija. Obožavanje, nerazumijevanje, nadmetanja s braćom/sestrama pa i ljubomora. Odrastanje... Ima tu svega, podrške i razočaranja, veselja, ljubavi pa opet svađe, mirenja… život! Ali obitelj je jedna, i zato čuvajte svoje'pleme'! Tu uvijek i unatoč svemu, nakon svih padova, nalazimo sigurnu luku'.

Svojedobno je otkrila da je njezina obitelj živjela skromno i sretno. 'Mama je bila velika zvijezda, ali je ponekad bila i godinama bez posla. Svoju mamu obožavam kao osobu i kao umjetnicu', otkrila je i istaknula kako su joj roditelji nakon razvoda imali sjajan odnos. Premda su oboje bili u filmskoj industriji, Bojanu su držali podalje lažnog glamura i željeli da odrasta poput svih drugih djevojčica, bez ikakvih privilegija i pod povećalom javnosti.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL