u vintage stilu

Bojana Gregorić Vejzović pokazala djelić svog stana koji je zadivio mnoge

04.10.2023 u 11:08

Bionic
Reading

Domaća glumica je prije dvije godine s obitelji napustila stan u kojem su živjeli 15 godina. Preselili su se svega četiri tramvajske stanice od stare adrese, a razlog je bio nedostatak prostora u bivšem stanu. Nekadašnja balerina imala je pune ruke posla oko dekoriranja stambenog prostora, a sada je opet dala uvid u svoj dnevni boravak uređen u vintage stilu

Glumački par Bojana Gregorić Vejzović i glumac Enes Vejzović u svibnju 2021. godine odlučili su započeti život na novoj adresi, s obzirom na to da su njihova djeca, sin Raul i kćerka Zoe, spavali u istoj sobi, a kako su porasli, trebali su svatko svoj prostor.

Obiteljski dom glumačke zvijezde nalazi se u blizini Botaničkog vrta, a ona je već ranije pokazala dio svoje oaze. Mogli su se vidjeti brojni detalji u vintage i shabby chic stilu, bijele klupice s unikatnim detaljima u funkciji stolaca, stakleni stolić, kao i žute fotelje. Sada je još jednom oduševila uvidom u svoj životni prostor.

U Instagram priči Bojana je objavila video u kojem usisava prostrani dnevni boravak, a tom prilikom našalila se na svoj račun. 'Moji ukućani me mrze, ali eto... Kad će kiša i tmurno vrijeme, da se manje vidi prašina? Pitam za svoje ukućane i prijateljicu', ispričala je u snimci kojom pokazuje kako održava svoj dom čistim. Inače, Bojani oko kućanskih poslova pomaže jedna gospođa.

  • +3
Bojana Gregorić Vejzović Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL