opuštanje uz more

Blanka Vlašić uživa u babljem ljetu, objavila fotografiju s plaže

01.10.2023 u 08:00

Bionic
Reading

Ljetna sezona približila se kraju, ali upravo sada, složit će se mnogi, kreće jedno od najljepših razdoblja na moru. Dani su još uvijek topli i sunčani, a temperatura mora je ugodna za kupanje. To dobro zna i naša umirovljena atletičarka

Za Blanku Vlašić ljeto još nije gotovo. Jedna od naših ponajboljih sportašica izdvojila je vrijeme za guštanje na plaži a fanovima je pokazala kako izgledaju ti trenutci. Svojedobno je otkrila da vrlo brzo dobije taman ten te da nema potrebu za dugim sunčanjem. Kao i svaka Dalmatinka, na plažu ide u kasnim popodnevnim satima.

Fotografirana je s leđa, a ovog puta na fotografiji je sama, bez sinčića Monda koji je postao prava zvijezda maminog Instagrama. Blanka je na Instagram pričama pokazala je i da se družila s kolegama iz Hrvatskog olimpijskog odbora uoči humanitarne regate koja se održala u Splitu.

Proslavljena umirovljena atletičarka ostvarila je zaista bogatu karijeru. O njenim uspjesima u skoku uvis i dalje se ne prestaje pričati, a danas zauzima poziciju potpredsjednice Hrvatskog olimpijskog odbora.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Luka Stanzl/PIXSELL