obiteljska idila

Blanka Vlašić uživa sa šogoricom Anom, samozatajnom suprugom brata Nikole

26.06.2023 u 09:35

Bionic
Reading

Naša proslavljena atletičarka uživa u svakom trenutku majčinstva, a novo iskustvo zbližilo ju je i sa šogoricom Anom. Supruga Nikole Vlašića rodila je nešto nakon Blanke, a dvije majke pokazale su kako uživaju na jednoj od splitskih plaža

Vikendi su rezervirani za druženje s onim najmilijima kojima ne stignemo posvetiti puno vremena tijekom tjedna ispunjenog obavezama, a nedjelju su za šetnju iskoristile Blanka i Ana Vlašić. Sestra i supruga proslavljenog reprezentativca Nikole Vlašića potvrdile su da u obitelji vlada sklad, a sve su dokumentirale fotografijom s kolicima iz kojih vire dječje nožice.

Bratić i sestrična rođeni su nekoliko dana razlike, a druženja od najmlađih nogu blagoslov su koji imaju samo oni najsretniji.

Na svoj 39. rođendan u studenom Blanka Vlašić rodila je sina Monda, a 25. prosinca obitelj Vlašić postala je bogatija za još jednog člana - Natali Vlašić. Ime malene otkrila je Iva Olivari prilikom darivanja našeg nogometaša: 'Rodila nam se i Natali Vlašić, neka ne ode u skok u vis, nego neka pojača žensku reprezentaciju', rekla je tada prva žena hrvatskog nogometa.

Na fotografiji Ana Vlašić i Blanka Vlašić šetaju jednom od splitskih plaža, a obje gledaju u kolica.

O majčinstvu sigurno često razgovaraju, a Blanki šogorica Ana svakako može dati i poneki savjet jer već i od ranije ima iskustva s odgojem. Prvi sin Ane i Nikole Vlašića rođen je nešto nakon sjajnog plasmana Hrvatske na Europskom prvenstvu, no maleni Noa nije na slici s nedjeljnog druženja.

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL