u rodnom gradu

Obiteljski trenuci: Blanka Vlašić pokazala kako uživa u Splitu sa suprugom i sinom

14.06.2023 u 17:12

Bionic
Reading

Slavna hrvatska sportašica trenutno boravi u rodnom gradu u kojem uživa sa suprugom Rubenom van Guchtom i sinom Mondom

Blanka Vlašić rijetko dijeli fotografije iz privatnog života pa su se mnogobrojni fanovi oduševili kada je pokazala kako trenutno uživa u Splitu sa suprugom i sinom.

Slavna hrvatska prvakinja u skoku u vis provodi vrijeme u rodnom gradu sa suprugom Rubenom van Guchtom, belgijskim sportskim novinarom, i njihovim sedmomjesečnim sinom Mondom.

Na prvoj fotografiji prikazala je kupanje na lokalnoj plaži Trstenik uz šaljiv opis na kojem piše 'U ured', dok je na drugoj iznad bebinih nogica fotografirala križ s natpisom 'On te ljubi'.

Uz to je objavila i video šetnje Zapadnom obalom i Marmontovoj ulici, kojima je prošla ponosno gurajući kolica u društvu supruga.

Par za Split veže i činjenica da su se u njemu vjenčali u intimnoj ceremoniji u svibnju 2022. godine, kada je Blanka napisala:

  • +3
Blanka Vlašić Izvor: Pixsell / Autor: Milan Sabic/PIXSELL

'Rekli smo DA! Rekli smo da u predivnom Splitu. Rekli smo da zajedničkom životu u Hrvatskoj i Belgiji. Da stvaranju obitelji Van Gucht-Vlašić u budućnosti. Da, najvećem daru koji smo do sada dobili u životu: našem dječaku koji će se roditi do kraja godine i koji nam znači cijeli svijet.'

Mnogi tada nisu znali tko je njen odabranik pa se ubrzo saznalo kako je riječ o voditelju na belgijskoj televiziji i komentatoru nogometnih utakmica te strastvenom sportašu koji u slobodno vrijeme trči maratone i vozi bicikl.