SLAVI SE NA VELIKO

Blagdanska idila: Nižu se božićne čestitke iz domova poznatih Hrvata

25.12.2022 u 11:29

Bionic
Reading

Unatoč brojnim poslovnim obvezama, koje inače imaju, većina poznatih Hrvata Božić je dočekala u krugu obitelji, a dobre želje prenijeli su i putem društvenih mreža svim svojim obožavateljima

Zovu ga 'hrvatskim zetom', a maneken Pedro Soltz uz to je i pobjednik posljednje sezone reality showa 'Ples sa zvijezdama'.

Božić je dočekao sa svojom prelijepom suprugom, manekenkom Iris Cekuš i njihovom kćerkom Larom, no svima su čestitali Božić od 'njih četvero', budući da će kroz nekoliko mjeseci njihov dom postati bogatiji za još jednog člana njihove sretne obitelj - još jednom djevojčicom.

Marko Tolja blagdane je proveo radno, no to ne znači da je bio odvojen od svoje male obitelji. Suprugu Anu i sina Mara poveo je u Dubrovnik, u kojem je radoznali trogodišnjak sada prvi puta boravio. Trenutke kada nije bio na gaži, Tolja je proveo razgledavajući s njima grad, uživajući u lijepom vremenu.

Svojim izazovnim stajlingom naša proslavljena atletičarka Sandra Perković raspametila je sve. U maloj crnoj haljini i mrežastim čarapama, Sandra je s rajfom na kojem su uši i rogovi jelena u zlatnoj boji i crvenim ružem za usne pozirala pored blagdanskog stola na kojem je adventski vijenac i minijaturno ukrašeno drvce.

Veselo je i u splitskom domu Luke Nižetića, gdje su napokon svi na broju - pjevač je objavio fotografiju na kojoj pozira s roditeljima, mamom Tamarom i ocem Milom, ali i sestrom Petrom Nižetić. Da bi idila bila potpuna, tu je i Petrin suprug Frano Mastelić, ali i njihovi nestašni dječaci Jozo i Milo.

Nakon što su zbog pandemije koronavirusa, ali i tisuća kilometara razdaljine, bili dugo odvojeni od ostatka obitelji, ovaj Božić Vitomira Lončar i Ivica Šimić proslavili su u Zagrebu. S njima je bila i njihova kći jedinica Buga Marija Šimić, a nekoliko dana ranije proslavili su i 96. rođendan majke Ivice Šimića.

nagrade hrvatskog olimpijskog saveza

Na velikoj sportskoj svečanosti pojavila se krema hrvatskog sporta, a Sandra Perković blistala je uz svog dečka Edisa Elkasevića

Pogledaj galeriju