UVIJEK DOTJERANA

Kolinda Grabar-Kitarović napokon je kod kuće, a Božić je čestitala odjevena u baloner kakav želimo

25.12.2022 u 08:30

Bionic
Reading

Nakon tjedana i tjedana koje je provela na raznim putovanjima, među ostalim i u Katar gdje je bodrila našu reprezentaciju, bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović Božić je dočekala u Hrvatskoj

'Lijepo je biti doma. Sretan Božić svima!' Napisala je to u najnovijoj objavi bivša predsjednica Kolinda Grabar-Kitarović, samo nekoliko sati prije negoli je otkucala ponoć i stigao nam Božić.

Na fotografiji Kolinda Grabar-Kitarović pozirala je pored ukrašene božićne jelke u Oktogonu u zagrebačkoj Ilici, odjevena u trendi baloner u bež boji.

Bivša predsjednica i ovoga je puta bila pomno dotjerana, s isfeniranom, raspuštenom kosom i decentno našminkana.

Izvorno osmišljen kao otporan i praktičan odjevni predmet za britansku vojsku, baloner je vrlo brzo zauzeo svoje mjesto na modnoj sceni i već desetljećima predstavlja komad koji svaka ljubiteljica dobrog stila mora imati u ormaru.

Kolinda Grabar-Kitarović na finalu SP-a u Katru Izvor: Cropix / Autor: Tom Dubravec

Kolinda Grabar-Kitarović ovoga je puta odabrala iznimno popularni široki model balonera koji se u struku vežu remenom, suptilno naglašavajući siluetu.

Baloner se savršeno uklopio u jučerašnje poprilično visoke temperature za ovo doba godine, stoga ga je bivša predsjednica mogla isfurati za Badnjak u gradu.