intervju

Marijana Batinić: Na Badnjak tradicionalno kuhamo bakalar, peku se kolači, spremamo francusku salatu i ne bježimo od tradicije

24.12.2022 u 18:19

Bionic
Reading

RTL-ova voditeljica sumirala je za RTL.hr proteklu godinu - privatno i poslovno, otkrila obiteljske običaje u blagdansko vrijeme i svim gledateljima zaželjela sretne blagdane

Poslovna 2022. godina za omiljenu RTL-ovu voditeljicu Marijane Batinić bila je iznimno pozitivna, piše RTL.hr, a kako im je otkrila u intervjuu, jednako je zadovoljna i s ovom privatnom stranom.

Posljednji veliki televizijski projekt kojeg je vrlo uspješno završila bio je show 'Život na vagi', a pred njom je još njih mnogo. U novu, 2023. godinu, ulazi sa svojom obitelji, i to u novom domu. O svemu tome je ova poznata voditeljica govorila za RTL.hr.

Rekli ste nedavno kako pomalo selite u novi stan. Hoćete li ovaj Božić kao obitelj dočekati u njemu?

Jako sam sretna što mogu odgovoriti da hoćemo! Kutije nisu sve raspakirane, pa stalno nešto nedostaje, ali mir u srcu je prisutan što je najvažnije.

Koji su vaši običaji za Božić - tko kiti bori, tko je od vas četvero najviše euforičan, a tko je zaslužan za pripremu jela i slastica?

Kitimo ga svi zajedno. Ove godine smo uzeli bor u tegli jer ćemo ga nakon blagdana zasaditi u vrtu. Na Badnjak tradicionalno kuhamo bakalar, peku se kolači, spremamo francusku salatu, ne bježimo od tradicije. Trudim se prenijeti taj božićni duh mog djetinjstva na svoju djecu.

Gdje planirate provesti Novu godinu?

Nemamo nekih planova, tek smo donekle raspakirali kofere, pa nam se nikako ne mili ponovno ih pakirati, iako ja planiram skoknuti do Splita. Novu godinu ćemo najvjerojatnije dočekati doma s djecom.

Stvara li vam ovo blagdansko vrijeme stres ili je pak za vas ovo vrijeme u kojem najviše uživate?

Inače mi je stvaralo veliki stres, ne stignem od obveza uživati, a tu su sad i razne aktivnosti mojih djevojčica, što vrtićke, što školske i izvannastavne da jedva sve uspjevamo poloviti - eventi, snimanja, kampanje, fotkanja i razne druge poslovne obveze. Svi bi sve odradili u prosincu pa mi je život poprilicno hektičan, ali dječja radost i sjaj u očima povrati potrošene živce.

Slušate li želje djevojčica kada su pokloni u pitanju ili kupujete na svoju ruku?

Slušam, za sada im nije problem udovoljiti, jer su poprilično skromne.

Kad sumirate sve, kakva vam je bila ova 2022. godina?

Poslovno vrlo uspješna, ali i naporna. Pokrenula sam neke nove projekte, unapredila stare, snimili smo opet uspješnu sezonu showa 'Život na vagi', dosta sam vremena provodila u građevinskim radovima, jer se dizajnom interijera bavim kad ne radim na televiziji, tu je i IKona, modna linija nastala u suradnji s Kristinom Burjom (Krie Design) i Ivom Gradišer, pa smo i u razvoju IKone imali intenzivan period…

Ostatak intervjua čitajte na RTL.hr.