NE ZNA GDJE BI S NOVCIMA

Bizarna investicija: Slavni boksač ovim je potezom uspio potpuno zgroziti javnost

28.06.2018 u 10:51

Bionic
Reading

Najplaćeniji sportaš današnjice, boksač Floyd Mayweather uživa u neviđenom luksuzu i ne krije kako si s vremena na vrijeme priušti skupocjene darove. Za najnoviju maštariju kojom se pohvalio na društvenim mrežama izdvojio je nevjerojatnih 18 milijuna dolara, odnosno oko 114 milijuna kuna

Američki boksač Floyd Mayweather ove je godine ponovno osvanuo prvi na Forbesovoj ljestvici najbogatijih sportaša svijeta. Na prošlogodišnjem meču protiv zvijezde UFC-a Conora McGregora zaradio je čak 275 milijuna dolara. Svoje bogatstvo ovaj talentirani sportaš uglavnom troši na skupocjene automobile, nekretnine, private zrakoplove ali i na nakit.

Nedavno je svojoj kćeri za 18. rođendan poklonio nevjerojatan 30-karatni dijamantni prsten za koji je izdvojio milijune, a sada je odlučio i sebe počastiti.

I post pictures like this to motivate my haters to get money.

A post shared by Floyd Mayweather (@floydmayweather) on

Naime, putem Instagrama je Mayweather objavio novi sat prekriven dijamantima i bijelim zlatom čija je cijena nevjerojatnih 18 milijuna američkih dolara. ‘Ovo je moje novo remekdjelo i zove se ‘sat milijardera’. Ako niste još čuli za njega, guglajte. Cijena sata je 18 milijuna dolara’, napisao je boksač ispod objave koja je mnoge ostavila u šoku.

Nije dugo trebao i da Mayweather postane predmet sprdnje zbog apsurdne cifre koju je izdvojio za ovaj komad nakita. Reper 50 Cent, također poznat po svojim afinitetima prema draguljima i dragom kamenju putem Instagrama je javno prozvao popularnog boksača kako je lud što je toliko platio sat.

‘Čovječe, ovi su zbilja našli jednu budalu koja je dovoljno glupa da kupi taj sat’, napisao je reper, a s njime se brzo složila i većina obožavatelja.