KAD KIŠI, LIJEVA

50 Cent mora platiti dodatna dva milijuna dolara odštete

26.07.2015 u 12:37

Bionic
Reading

Nakon što je dobio presudu da mora platiti pet milijuna dolara odštete Lastoniji Leviston jer je na svoj sajt stavio njezinu snimku seksa, zabavljač 50 Cent je bankrotirao, a nedavno su toj popriličnoj svoti dodana još dva milijuna dolara odštete

Lastonia Leviston osvanula je na internetskoj stranici 50 Centa 2010. u snimci seksa s Mauriceom Murrayjem, zbog čega ga je tužila. 50 Cent stavio je snimku na svoj sajt jer je htio napakostiti Ricku Rossu, no danas ga to skupo košta.

Osim same snimke, 50 Cent je dodao svoj komentar pun pogrdnih riječi. Lastonia Leviston tužila je 50 Centa zbog duševne boli, a on je pokušao na sudu uvjeriti sve da Leviston pretjeruje te da bi se njezinu tužbu trebalo odbaciti, no to se nije dogodilo.

Sud je nedavno 50 Centu odredio da mora platiti pet milijuna dolara kazne za duševnu bol i povredu privatnosti Lastonije Leviston, a on je nakon presude proglasio bankrot.

Pjevačevi novčani problemi nastavili su se - tako mu je prije nekoliko dana porota naložila plaćanje dodatnih dva i pol milijuna dolara odštete Leviston.

Iako se možda čini da 50 Centov bankovni račun počinje sličiti njegovom umjetničkom imenu, vrijednost njegovih sponzorskih ugovora nije poznata, pa je realno pretpostaviti da će se dočekati na noge nakon što plati sve kazne.