na US Openu

Bivši teniski par, Zagrepčanka i Talijan, susreo se prvi put nakon prekida: 'Bilo je neugodno'

29.08.2023 u 10:53

Bionic
Reading

Talijanski tenisač Matteo Berrettini i njegova bivša djevojka, Zagrepčanka Ajla Tomljanović, sreli su se na cocktail partyju u hotelu Park Lane, no to nije najbolje prošlo

Kako piše Page Six, bivši teniski par, čiji je prekid zabilježen i u Netflixovoj dokumentarnoj seriji 'Break Point', nije imao pojma da su oboje odsjeli u istom hotelu, pa su se oboje trudili da se ne sretnu.

'Bilo je puno drame jer se nisu vidjeli još od njihova gadnog prekida u veljači 2022.', otkriva izvor blizak paru. 'Bilo je stvarno neugodno. Dobacivali su jedno drugom poglede tijekom koktel zabave i morali su biti smješteni na suprotnim stranama hotela', dodao je.

Tenisačevi roditelji također su bili ondje i navodno im je Tomljanović, koja se vratila na teniske terene nakon ozljede koljena, upućivala neugodne poglede. 'Berrettini je otišao sa zabave. Tenzije su bile stvarno velike i bilo je stvarno vrlo neugodno', objasnio je očevidac.

Podsjetimo, Berrettini i Tomljanović, koja je 2018. uzela australsko državljanstvo, prekinuli su nakon tri godine veze. Započeli su je 2019., a kasnije je ona s društvenih mreža izbrisala sve njihove zajedničke fotografije i prestala ga pratiti. Isto je učinio i Talijan. Dok su bili skupa, nisu govorili o zajedničkom životu, a Zagrepčanka je jednom prilikom progovorila na tu temu.

'Kad smo sretni izvan terena, to nam pomaže da budemo bolji u karijeri. Pokušavamo naći balans između veze i teniskih obveza. Ima primjera gdje veza kao što je naša dobro funkcionira i mi se jako dobro osjećamo u njoj. Vjerujemo da će se to dobro odraziti na naše karijere. Moja je obitelj jako lijepo primila Mattea', rekla je.