potvrđeno je

Ništa nije pomoglo, slavni glumački par ipak se razvodi

14.04.2017 u 11:01

Bionic
Reading

Strani mediji prenose da su Jennifer Garner i Ben Affleck i službeno predali papire za razvod nakon gotovo deset godina braka

Glasine o raskidu braka poznatog glumačkog para Jennifer Garner i Ben Afflecka već su bile najavljivanje još prije skoro dvije godine, no do konačnog je dogovora došlo ovoga tjedna.

Prije nešto više od mjesec dana, Ben Affleck je prvi put javno progovorio o onome o čemu se već dulje šuškalo putem Facebooka - da je postao ovisnik o alkoholu, što je itekako uzdrmalo već ionako klimav brak s glumicom Jennifer Garner. 

'Završio sam s rehabilitacijom na koju sam se prijavio zbog ovisnosti o alkoholu. To je nešto s čime se već dulje borim, a ovime moja borba ne prestaje, no sada imam snage suočiti se s time. Želim uživati u životu i biti najbolji otac na svijetu. Želim da moja djeca znaju da nije sramota potražiti pomoć kada je trebaš, kao i to da ću biti potpora svakome kome je potrebna. Sretan sam da imam obitelj i prijatelje koji me vole, a najviše želim zahvaliti najvažnijoj ženi na svijetu - mojoj Jen - koja mi je bila najveća potpora i koja se brinula o našoj djeci kada ja nisam mogao. Ovo je samo prvi korak prema mom konačnom ozdravljenju', napisao je tada glumac.

Međutim, čini se kako Jennifer više nije imala strpljenja. Iako su u nekoliko navrata posljednjih mjesec dana viđeni u sretnom obiteljskom okruženju, raspad njihova braka bio je, čini se, neizbježan. 

Odvjetnik je uskoro bivšim supružnicima sugerirao da sporazumno okončaju brak te su oboje zatražili pravno i fizičko skrbništvo nad svoje troje djece i trenutno su još u pregovorima oko zajedničkih financija. 

'Bez obzira na okolnosti, Ben i Jen veže zajednička obveza podizanja obitelji kao cjeline te će to i nastaviti raditi. Oboje su predani obitelji', rekao je izvor blizak paru.