alkohol je kriv

Slavni glumac javno priznao sve o ovisnosti koja ga je koštala i braka

15.03.2017 u 11:39

Bionic
Reading

O njegovoj borbi s alkoholom već se godinama priča, a upravo je to i jedan od krivaca za probleme u njegovom braku s glumicom Jennifer Garner, s kojom ima troje djece. Nakon izlaska s rehabilitacije, 44-godišnji Ben Affleck o svemu je tome progovorio putem Facebooka

Putem Facebooka 44-godišnji holivudski glumac svoje je obožavatelje obavijestio kroz što je sve prolazio u posljednje vrijeme. Ben Affleck prvi je put javno progovorio o onome o čemu se već dulje šuškalo - da je postao pravi ovisnik o alkoholu, što je itekako uzdrmalo njegov brak s glumicom Jennifer Garner.

'Završio sam s rehabilitacijom na koju sam se prijavio zbog ovisnosti o alkoholu. To je nešto s čime se već dulje borim, a ovime moja borba ne prestaje, no sada imam snage suočiti se s time. Želim uživati u životu i biti najbolji otac na svijetu. Želim da moja djeca znaju da nije sramota potražiti pomoć kada je trebaš, kao i to da ću biti potpora svakome kome je potrebna. Sretan sam da imam obitelj i prijatelje koji me vole, a najviše želim zahvaliti najvažnijoj ženi na svijetu - mojoj Jen - koja mi je bila najveća potpora i koja se brinula o našoj djeci kada ja nisam mogao. Ovo je samo prvi korak prema mom konačnom ozdravljenju', napisao je Ben Affleck.

Iako su supružnici još prije dvije godine najavili da se rastaju, do danas nisu podnijeli službene papire, a i dalje žive zajedno i odgajaju zajednički svoju djecu. Nedavno je cijela obitelj uživala na odmoru u Montani. Ipak, upućeni izvori otkrili su Peopleu da se zapravo i nisu pomirili, no razvod su za sada ostavili po strani.