stari li uopće?

Kakvo tijelo! Jennifer Aniston oduševljava fantastičnom figurom u badiću

16.08.2022 u 13:12

Bionic
Reading

Premda je u pedesetima američka glumica i zvijezda još uvijek izgleda identično kao kad je glumila Rachel Green u kultnoj seriji 'Prijatelji'. Tome govore u prilog najnovije fotografije sa svog posljednjeg odmora sa svojim prijateljima, uključujući kolegu iz serije 'Horrible Bosses' Jasona Batemana i njegovu suprugu Amandu Anku

Jennifer Aniston je na svom Instagram profilu pokazala rezultate svog 'posvećenog zdravstvenog i fitness režima' s više fotografija na kojima pozira u bikiniju, donosi DailyMail. Na fotografijama se može vidjeti njeno utegnuto tijelo.

Nedavno je glumica za časopis First For Women otkrila tajne svog mladolikog izgleda, priznavši kako pazi na prehranu započinjući dan toplom vodom s limunom, a također ide i na satove penjanja po umjetnoj stijeni.

Otkrila je da redovito prakticira meditaciju uz koju savršeno ide i zdrava prehrana. Nakon tople vode s limunom vodu popije shake ili pojede avokado i jaja. 'Jaja radim na sve načine, a jedem i zobene pahuljice sa zamućenim bjelanjkom', opisala je. 'Učinite to neposredno prije nego što ste skuhali zobenu kašu - dodajte proteine ​​i ovu pahuljastu teksturu koja je ukusna', ispričala je Aniston u intervjuu za Radio Times promovirajući svoju Apple TV+ seriju 'The Morning Show'.

'Postim s prekidima, pa ujutro nema hrane. Primijetila sam veliku razliku u tome da ne jedem 16 sati', rekla je glumica priznavši da joj je povremeni post (IF) promijenio život. Naime, prakticira verziju IF-a koja se zove dijeta 16:8. Kad je riječ o aktivnom životu, za First For Women je ispričla da voli raznolikost.

'Ključna je promjena moje rutine vježbanja. Uvijek pokušavam iznenaditi mišiće', dodala je te priznala da vježba u Rise Nationu, što je kardio sat penjanja u fitnesu na penjalici nalik stepenicama. Uz penjanje preskače uže: 'Bilo je iritantno u početku, ali nakon šest mjeseci sam stekla ogromnu kondiciju.' Bavljenje jogom, sjedenje i pisanje joj pomaže da se umiri. Uz to je kazala da je pranje suđa vrlo opušta jer voli održavati kuhinju urednom.

  • +3
Jennifer Aniston Izvor: EPA / Autor: NINA PROMMER