sretne vijesti

Boris Johnson postao tata sedmi put, supruga Carrie rodila je djevojčicu

09.12.2021 u 11:44

Bionic
Reading

Obitelj britanskog premijera proširila se za još jednog člana. Carrie Johnson, javlja BBC donijela je na svijet njihovo drugo dijete. Ovog puta stigla je curica

Premijerova supruga rodila je dijete u londonskoj bolnici u četvrtak prije podne, javlja BBC.

'Majka i kći su dobro, par bi želio zahvaliti briljantnom rodilištu za svu njihovu brigu i podršku', poručila je glasnogovornica bračnog para Johnson.

Premijerova supruga objavila je vijest o ovoj trudnoći na Instagramu u srpnju, također otkrivši da je nekoliko mjeseci ranije doživjela spontani pobačaj.

Inače, Johnson sa sadašnjom suprugom Carrie ima jednogodišnjeg sina Wilfreda. U intervjuu za američku televiziju izjavio je da mijenja puno pelena i da ima šestero djece. Iz braka s drugom suprugom Marinom Wheeler ima četvero odrasle djece, a iz izvanbračne veze kćer s konzultanticom Helen Macintyre.

Podsjetimo, 56-godišnji Boris Johnson je početkom lipnja u katoličkoj Westminsterskoj katedrali izmijenio zavjete sa 23 godine mlađom Carrie Symonds. Tako je Johnson postao je prvi premijer koji je stupio u brak otkako se Lord Liverpool 1822. godine oženio s Mary Chester, a vjenčanje je uslijedio samo šest dana nakon što su gosti primili pozivnice na kojima je bio naveden datum vjenčanja 30. srpnja zbog čega je ova vijest mnoge iznenadila. Par je vjenčao otac Daniel Humphries, koji je prošle godine krstio i njihovog sina Wilfreda.

  • +12
Boris i Carrie Johnson Izvor: Profimedia / Autor: London News Pictures / Shutterstock Editorial / Profimedia