TRODNEVNO SLAVLJE

Bivši nogometaš Rio Ferdinand i reality zvijezda Kate Wright vjenčali se u Turskoj

02.10.2019 u 18:35

Bionic
Reading

U jeku trodnevnog vjenčanja u Turskoj mladenka Kate Wright uzela je prezime svog muža Ria Ferdinanda te prikladno promijenila i svoju stranicu Instagrama

Britanski 40-godišnji nogometaš Rio Ferdinand i 28-godišnja glumica serije 'The Only Way Is Essex' Kate Wright vjenčali su se u Turskoj. Par je organizirao raskošnu svadbu u lučkom gradiću Marmarisu.

Mladenka je vjenčanicu pronašla u zadnji tren jer joj je haljina koju je naručila bila loše napravljena. No, to je bila jedina stvar koja je krenula krivo.

Rio Ferdinand priznao je da su mu suze potekle dok je promatrao svoju osmogodišnju kćer Tiju koja je na vjenčanju bila djeveruša te 13-godišnjeg sina Lorenza i 11-godišnjeg sina Tatea koji su Kate ispratili do oltara.

Par je vjenčanje najavio krajem 2018. nakon oko dvije godine veze. Na vjenčanje su pozvali 180 gostiju. Gradonačelnik Marmarisa, Mehmet Oktay, navodno je službeno vjenčao par.

Iako su izgubili majku Rebeccu Ellison koja je 2015. preminula od raka dojke, djeca Tia, Tate i Lorenz odlično su prihvatili Kate Wright koja je prestala raditi kako bi se mogla njima baviti cijelo vrijeme.