ČETVRTI PUT OTAC

Bivši hrvatski zet Bernie Ecclestone u devedesetoj godini dobio sina

01.07.2020 u 22:10

Bionic
Reading

Fabiana Flosi, supruga 89-godišnjeg Bernieja Ecclestonea rodila je dječaka kojemu su sretni roditelji dali ime Ace

Vijest je ponosni otac potvrdio švicarsko-njemačkoj novinskoj agenciji Blick, kazavši kako je dobio sina Acea i da je jako ponosan.

Porođaj je za 44-godišnju Fabianu prošao vrlo glatko.

'Sve je bilo vrlo jednostavno, a porođaj je, hvala Bogu, završio nakon svega 25 minuta', otkrila je supruga šefa Formule 1 Blicku.

Da očekuju dijete, Bernie i njegova 44-godišnja supruga Fabiana objavili su u travnju.

Bivši izvršni direktor Formule 1 krajem listopada će navršiti devedeset godina, a iz prijašnja dva braka ima tri kćeri.

Najstariju kćer, 65-godišnju Deborah, Bernie je dobio u braku s prvom suprugom Ivy Bamford. S drugom suprugom, hrvatskom manekenkom Slavicom Radić, dobio je 35-goišnju Tamaru i 4 godine mlađu Petru.

Bivši mogul Formule 1 direktoricu marketinga Fabianu Flosi oženio je 2012. godine, tri godine nakon razvoda od naše manekenke Slavice.

  • +8
Bernie Ecclestone i Fabiana Flosi Izvor: Profimedia / Autor: ERIC VARGIOLU / AFP / Profimedia

Fabiana je redovito prisustvovala sastancima Svjetskog vijeća za moto sport, gdje su se novopečeni roditelji i upoznali.

Njihovo poznanstvo trajalo je nekoliko godina prije nego je zajednički prijatelj 2009. pozvao Fabianu na krstarenje Hrvatskom s Berniejem i društvom.

Par je i prošloga ljeta posjetio Hrvatsku, a s prijateljima Christianom Hornerom i njegovom suprugom, bivšom spajsicom Geri Halliwell, prošetali su Dubrovnikom