NJEGOVU ISPOVIJEST ČEKALI SMO GODINAMA

Bill Clinton progovorio o aferi s Monicom Lewinsky: S njom je zaboravio na sve probleme...

05.03.2020 u 20:18

Bionic
Reading

Na streaming servisu Hulu uskoro će se premijerno prikazati dokumentarni film o Hillary Clinton, jednostavno nazvan 'Hillary', a koji će na površinu ponovno izvući i neke dijelove njezina života koje bi vjerojatno najradije zaboravila. Među ostalim, dotaknut će se i afere svog supruga s Monicom Lewinsky, zbog koje su potražili pomoć bračnog savjetnika, a svoju priču ispričao je i sam Bill Clinton

Daily Mail TV došao je u posjed dokumentarca 'Hillary', koji će se emitirati na streaming servisu Hulu, a gdje će bivša prva dama i američka državna tajnica progovoriti i o skandalu koji je njihov život preokrenuo naopako, a zbog kojeg je sa suprugom, tadašnjim američkim predsjednikom Billom Clintonom, morala proći i kroz bolne razgovore kod bračnog savjetnika.

Kako otkrivaju novinari Daily Maila, dokumentarna serija biti će poprilično zanimljiva te će donijeti i mnoge 'sočne' detalje, u koji osobito spada dio u kojem govori i sam Bill Clinton i priznaje kako je imao aferu s bivšom stažisticom u Bijeloj kući te da mu je to, u konačnici, pomoglo u mnogim njegovim problemima.

Bill Clinton otkrio je kako je u trenutku kada je upoznao Monicu Lewinsky na poslu bio pod popriličnim pritiskom. Bivši predsjednik čak se usporedio s boksačem nakon odigranih 30 rundi teškog meča, a Lewinsky mu je u tom trenutku došla 'kao netko s kime će se zabaviti i zaboraviti na sve probleme'.

Dokumentarac, koji će svjetlo dana ugledati sutra na Hulu, donosi i dio gdje Clinton nudi ispriku svojoj bivšoj ljubavnici, rekavši kako se osjećao grozno jer je njoj, u konačnici, život obilježila upravo ta afera, no isto tako je dodao da bi čovjek kada se stvari ne vrate u normalu, morao promijeniti poglede na sve, dajući tako sugestiju njoj da je trebala jednostavno krenuti dalje.

Sama afera dogodila se 1998., a nakon što se sve doznalo, on je odlučio zanijekati apsolutno sve - kako pred porotom tako i svojoj supruzi Hillary koja mu je, što je najtragičnije, povjerovala. U intervjuu je otkrio i sve o trenutku kada joj je napokon priznao pravu istinu:

  • +5
Bill Clinton Izvor: Profimedia / Autor: LUKE FRAZZA / AFP / Profimedia

'Ušao sam u sobu, sjeo na krevet i počeo pričati s njom. Rekao sam joj što se točno dogodilo i kada se dogodilo. Rekao sam joj da se osjećam grozno zbog svega. Prošli smo puno toga lošeg posljednjih godina. Rekao sam joj da nemam opravdanja za to, da je jednostavno neoprostivo što sam joj napravio.'

Nakon toga svoje je viđenje pred kamerama ispričala i Hillary Clinton: 'Bila sam očajna. Slomljena. Nisam mogla vjerovati. Bilo je to toliko osobno i bila sam toliko povrijeđena jer nisam mogla vjerovati da mi je lagao.'

Za Billa Clintona ni to nije bilo najgore, ono što mu je puno teže palo bilo je to što je sve morao priznati i tada 18-godišnjoj kćeri Chelsiji.

Na pitanje zašto je toliko riskirao sa svojom obitelji, brakom, ali u konačnici i zemljom koju je vodio, Clinton je rekao kako ni o čemu nije razmišljao kada je varao. Pritisak mu je stvarala Bijela kuća zbog čega je i 'otišao u prekršaj'.

'Jednostavno osjećaš kao da posrćeš, kao da se borba od 15 rundi produžila na 30 i tu postoji nešto sa čime ćeš se zaokupiti barem na kratko. Svačiji život je prepun pritisaka, razočarenja, terora, strahova... Na sve sam načine pokušavao suzbiti svoju anksioznost...No, danas sam sasvim druga osoba, nisam onakav kakav sam bio prije 20 godina.'

Hillary (Official) Trailer • A Hulu Original Documentary Izvor: Društvene mreže / Autor: Youtube

Iako nije pojasnio o čemu je točno riječ, novinarka Lucinda Franks još je 1999. godine tvrdila kako joj je Hillary Clinton priznala da je njezinog supruga kao dječaka zlostavljala vlastita majka, zbog čega je on postao seksualni ovisnik.

'Bračno savjetovanje bilo je jedna od najgorih stvari koje sam morao proći, no to je bilo potrebno. Ona je to trebala, Chelsea je trebala, ali i ja. Osjećam se grozno što je život Monice Lewinsky na kraju obilježen, nepravedno, time što se dogodilo. Tijekom godina promatrao sam je kako pokušava se vratiti u normalan život, no jednostavno moraš sam donijeti odluku i krenuti dalje', rekao je Clinton.