i to se dogodilo...

Ben Affleck zasjenio Jennifer Lopez: Promjena imidža koja će podijeliti mišljenja

18.03.2024 u 13:17

  • +3

Jennifer Lopez i Ben Affleck

Izvor: Profimedia / Autor: JIM RUYMEN / UPI / Profimedia

Bionic
Reading

Ben Affleck veliki je ljubitelj sporta, posebice košarke, a subotu je proveo uz svoju suprugu Jennifer Lopez i najmlađeg sina Samuela koje je izveo na košarkašku utakmicu, gdje je i debitirao s novim lookom

Jennifer Lopez vječno je pojavom zanimljiviji dio bračnog tandema Affleck-Lopez, no ovaj put ipak je pobijedio zgodni glumac. Par je u subotu navečer uživao u noćnom provodu u Los Angelesu gledajući utakmicu LA Lakersa protiv Golden State Warriorsa u Crypto.com Areni, a pridružio im se i Affleckov 12-godišnji sin Samuel koji je veliki ljubitelj košarke!

Popularna je pjevačica na utakmicu stigla odjevena u cool široke plave treperice koje je kombinirala uz najobičniju kraću bijelu majicu kratkih rukava i chic kratku jaknicu prekrivenu šljokicama. Uz šljokice na jakni, odgovarale su i šljokice na upečatljivim čizmama visoke pete.

Trendi je kombinaciji pridružila i ružičastu Chanel torbu, ali i velike sunčane naočale od kojih se u posljednje vrijeme ne odvaja.

Zanimanje za pjevačicu sada je još i veće nego inače jer je nedavno otkazala nekoliko nastupa u čak sedam gradova (Nashville, New Orleans, Raleigh, Atlanta, Houston, Cleveland i Tampa), a ni Lopez ni njezin tim nisu ponudili nikakav uzrok ili objašnjenje za otkazivanje.

Uz Lopez, košarkašku je utakmicu posjetio i Ben Affleck te predstavio svoj novi imidž!

Taman nakon što smo se navikli na njegovu zamamnu muževnu bradu, Affleck je odlučio riješiti se brade te tako podijelio mišljenja obožavateljica.

Svježe obrijan ipak je još uvijek vjeran bejzbolskim šiltericama, kariranim košuljama i Nike tenisicama.

NE MOŽE JOJ ODOLJETI

Nisu izdržali do kuće: Ben Affleck stisnuo Jennifer Lopez uza zid i strastveno je ljubio

Pogledaj galeriju