KAKAV STAJLING

Samo Jennifer Lopez može isfurati trenirku s luksuznom bundom, ali i Birkinicom

17.03.2024 u 16:34

  • +2

Jennifer Lopez

Izvor: Profimedia / Autor: Vasquez / WCP / BACKGRID / Backgrid USA i Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Bionic
Reading

Čak ni manja nezgoda, koju je napravio njezinim automobilom njezin osobni vozač, nije pokvarila dobro raspoloženje Jennifer Lopez koja je odradila još jedan trening u plesnom studiju u Los Angelesu, gdje se priprema za turneju. Preko udobne, predimenzionirane trenirke Jennifer je nabacila bundu u bež boji, a iz ruke nije ispuštala skupocjenu Hermes torbu

O njezinim stajlinzima uvijek se priča, bilo da bira haljine i kombinacije kojima naglašava svoje obline ili dizajnerske krpice kojima ne može proći nezamijećeno, a to je potvrdila i jučer kada je snimljena prilikom dolaska u plesni studio u Los Angelesu.

Tamo se Jennifer Lopez priprema za svoju turneju, jer želi, kao i obično, da sve bude besprijekorno i savršeno. A osim prevelike sive majice s kapuljačom, koju je navukla preko jednostavne bijele majice kratkih rukava, i predimenzioniranog donjeg dijela trenirke bile su tu i blijedoružičaste sportske tenisice.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

A kako ne bi bila 'obična' Jennifer je sportsko izdanje zaokružila na najbolji mogući način - pahuljastom bež bundicom, koja je bila prošarana nizovima u karamel boji.

  • +3
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako bi većina za sportski trening odabrala neku sportsku torbu, u kojoj bi se našle potrebne stvari, Lopez je iz svog ormara izvukla bijelu Hermes Birkin torbu sa zlatnim detaljima, baš kakve su bile i naušnice.

Kosu je ipak odlučila skupiti u urednu, visoku pundžu, a pogled je sakrila iza sunčanih naočala, s kojima nije mogla pogriješiti.