NIJE IM LAKO

Najbolji prijatelji u problemu: Supruge Bena Afflecka i Matta Damona ne kriju netrpeljivost

08.03.2024 u 11:15

Bionic
Reading

Holivudski glumci, i najbolji prijatelji, Ben Affleck i Matt Damon ne kriju koliko su umorni od pokušaja da njihove supruge, Jennifer Lopez i Luciana Barroso, napokon počnu slagati, a sve kako bi se moglo normalno i opušteno družiti u četvero

Mnogi se još jasno sjećaju ovogodišnje dodjele Zlatnih globusa, održanih u siječnju, na kojima su za istim stolom sjedili i nasmijani pozirali fotografima najbolji prijatelji Ben Affleck i Matt Damon, ali i njihove voljene supruge Jennifer Lopez i Luciana Barroso.

No, tek je rijetke fotografija sretnih parova uspjela zavarati, budući da je istina puno drugačija. Iako su Ben i Matt najbolji prijatelji više od 20 godina, njihove supruge se ne podnose.

Jennifer Lopez- fotke iz mladih dana Izvor: tportal.hr / Autor: Porfimedia by Canva

Affleck i Damon ne kriju koliko su umorni više od pokušaja da se njih dvije zbliže i napokon kliknu, no od toga, čini se, neće biti ništa.

'Matt je upoznao Lucy one iste godine kada su Jennifer i Ben prvi puta prekinuli', otkrio je dobro upućeni izvor, dodavši kako je idućih 20 godina izgradila s Benom vezu neovisnu o svima: 'Njoj sve to ide na živce. Čini joj se kao da Lucy misli da je bolja od nje ili tako nešto.'

  • +4
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

I 51-godišnji Ben Affleck i dvije godine stariji Matt Damon na sve su načine proteklih godina pokušavali da njihove supruge nađu neku sredinu i da napokon mogu svi zajedno početi funkcionirati i družiti se obiteljski.

'To nikada ne prođe dobro', rekao je izvor blizak 54-godišnjoj Jennifer Lopez, ali i 47-godišnjoj Luciani Barroso te je potom otkrio da Ben i Matt ipak ne odustaju:

NE MOŽE JOJ ODOLJETI

Nisu izdržali do kuće: Ben Affleck stisnuo Jennifer Lopez uza zid i strastveno je ljubio

Pogledaj galeriju

'Ben i Matt misle da bi bilo sjajno kada bi njih četvero mogli primjerice avionom odletjeti u Meksiko na vikend. Dečki ih ne mogu natjerati, ali to ih počinje sve više umarati.'