UZOR ŽENAMA DRUGE BOJE KOŽE

Ben Affleck ne krije zadivljenost svojom djevojkom Jennifer Lopez: 'Mogu samo stati uz nju i diviti joj se s poštovanjem'

21.09.2021 u 10:47

Bionic
Reading

Prvi put otkako su Jennifer Lopez i Ben Affleck nakon gotovo 20 godina obnovili svoju romansu, glumac je u javnosti, ne skrivajući divljenje, progovorio o svojoj djevojci

'Zadivljen sam njenim učinkom na svijet. Moj krajnji umjetnički doseg je snimanje filmova koji pokreću ljude, a Jennifer je nadahnula ogromnu skupinu ljudi i pružila im osjećaj da imaju svoje mjesto u ovoj zemlji', rekao je Affleck u intervjuu za Adweek.

Taj je učinak u povijesti postiglo malo ljudi, kaže Affleck i dodaje kako jednog nikad nije upoznao, a uz drugog može stati i samo mu se diviti s poštovanjem. Njegova je djevojka, inače porijeklom iz Portorika, prema glumčevom mišljenju uzor mnogim ženama druge boje kože u industriji.

Affleck kaže kako iz prve ruke može tome svjedočiti jer njegovoj djevojci neprestano prilaze žene druge boje kože i govore joj što im znači njezin primjer snažne i uspješne žene te njena poštena raspodjela u poslovnom svijetu.

OBITELJSKO DRUŽENJE

Nerazdvojni i dalje: I dok Jennifer Lopez zaljubljeno gleda u njega, Ben Affleck izgubljen je u mislima

Pogledaj galeriju

Prema Adweeku, filantropski projekt Jennifer Lopez, nazvan Limitless Labs, partner je Goldman Sachsu u programu 10,000 Small Businesses, kojim se pruža podrška poduzetnicima latinoameričkog identiteta u SAD-u.

I Jennifer ima samo lijepe riječi za Bena pa je nakon nedavnog dolaska na premijeru njegovog filma 'The Last Duel' u sklopu Venecijanskog filmskog festival na društvenim mrežama hvalila svog dečka.

  • +3
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia

'Bilo mi je jako lijepo. I jako sam uzbuđena što ćete imati priliku pogledati ovaj film. To je prvi scenarij nakon 'Dobrog Willa Huntinga' kojega su Matt i Ben napisali zajedno s Nicole Holofcene. Nevjerojatan je. Gluma cijele glumačke postave je fantastična', napisala je Lopez uz objavljeni video svog gostovanja u Veneciji s Benom Affleckom.