ne odvajaju se jedno od drugog

Uhvaćeni u trenutku: Jennifer Lopez i Ben Affleck zaljubljeni su kao nikada do sad, a to dokazuju i ove fotografije

11.09.2021 u 23:38

Bionic
Reading

Mjesecima su skrivali svoju vezu od očiju javnosti, a otkako su svima obznanili kako se ponovno vole Jennifer Lopez i Ben Affleck ne odvajaju se jedno od drugoga. Novo - stari par svaki trenutak koristi kako bi bili zajedno i ukradu poljubac kad misle da ih nitko ne gleda

Na Filmskom festivalu u Veneciji prave zvijezde bili su Ben Affleck i Jennifer Lopez, a njihovo prvo službeno pojavljivanje na crvenom tepihu bila je prava senzacija. On, savršeno elegantan u tamnom smokingu, a ona prekrasna u dugoj bijeloj haljini koju potpisuje Georges Hobeika – svi pogledi okupljenih na premijeri novog filma Ridleyja Scotta 'The Last Duel' bili su uprti u njih.

U Veneciji slavni par je kombinirao posao i užitak, pa je vrijeme osim za pojavljivanje na premijeri filma bilo rezervirano i za Jenniferin photosession za Dolce&Gabannu povodom kojeg je odjenula jednu od najljepših haljina koje smo vidjeli u posljednje vrijeme.

  • +7
Ben Affleck i Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Par se sada prošetao Venecijom, a Jennifer je poglede plijenila romantičnom haljinom na točkice. A par, kada je mislio da ih nitko ne gleda razmijenio je nježne zagrljaje i poljupce. Čini se kakao su Ben i J.Lo zaljubljeni kao nikada prije te se ne mogu odvojiti jedno od drugoga.

  • +7
Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsjetimo, stari/novi par obnovio je svoju vezu ove godine, nakon što su oboje prekinuli sa svojim dotadašnjim ljubavima - Jennifer sa sportskom zvijezdom Alexom Rodriguezom, a Ben s prelijepom kubanskom glumicom Anom de Armas. Svoju su prvu romansu započeli 2002. godine, nakon što su se upoznali na snimanju filma 'Gigli'. Zaručili su se tog studenog, a potom u rujnu 2003. odgodili vjenčanje samo nekoliko dana prije dogovorenog datuma. Na kraju su u siječnju 2004. razvrgnuli zaruke.

  • +3
Jennifer Lopez i Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Marechal Aurore/ABACA / Abaca Press / Profimedia