nepredvidljiva situacija

[VIDEO] Jennifer Lopez našla se na meti zaluđenog obožavatelja, procurile snimke kako je Ben reagirao

12.09.2021 u 13:05

Bionic
Reading

Latino diva očekivano je bila mamac za poglede i na ovogodišnjem Filmskom festivalu u Veneciji, gdje se pojavila u društvu Bena Afflecka na premijeri njegovog posljednjeg projekta – povijesnog dramskog filma 'The Last Duel' u režiji Ridleyja Scotta. Po odlasku iz Venecije na aerodromu su doživjeli neugodnost

Došlo je vrijeme da slavni par napusti Veneciju gdje su uživali proteklih dana. Ispred zračne luke Marco Polo u Veneciji dogodila im se pomalo šokantna situacija. Ben Affleck je morao stati između nasrtljivog obožavatelja bez maske koji se odjednom zaletio prema Lopez jer je htio napraviti snimku s glumcem i njegovom djevojkom.

Cijelu su situaciju zabilježili i paparazzi koji su se tamo našli, a kako se može vidjeti na snimci koja se ubrzo pojavila na internetu, Affleck je odgurnuo muškarca od svoje voljene, dok se ona povukla iza njega. Odmah je reagirao i njihov tjelohranitelj istupio koji je obožavatelja uhvatio za zapešće te ga odgurnuo dalje od slavnog para.

Izvor: Društvene mreže

Pjevačica je ostala mirna, nije dopustila da ju situacija previše uzruja. Sa smiješkom na licu zahvalila je osoblju zračne luke na pomoći i uputila s Benom u svom pravcu.

Jennifer Lopez, Ben Affleck Izvor: Profimedia / Autor: Zed Jameson / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsjetimo, 'Bennifer' kako su ih mediji prozvali na početku veze najvruća su tema od kad su obnovili svoju romansu. To se dogdilo nakon što je Jennifer ostavila umirovljenog sportaša Alexa Rodrigueza. S Affleckom je prvi službeni izlazak u javnosti imala u subotu na crvenom tepihu Venecijanskog festivala.

  • +7
Ben Affleck i Jennifer Lopez Izvor: Profimedia / Autor: Cobra Team / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia