KRATKA PAUZA

Ben Affleck napustio kliniku za odvikavanje zbog mlađahne djevojke

tportal

Izvor: Profimedia / Autor: Auto

Dva tjedna nakon što ga je bivša supruga Jennifer Garner prijavila u kliniku za odvikavanje od alkohola, Ben Affleck snimljen je na odlasku kući gdje ga je čekala mlađahna djevojka Shauna Sexton

Krajem kolovoza holivudski glumac Ben Affleck proživljavao je pravu obiteljsku dramu kada je zbog višednevnog alkoholiziranja ponovno završio na rehabilitaciji. U kliniku ga je tada odvela bivša supruga Jennifer Garner s kojom dijeli troje djece, a kao glavni krivac za cijelu situaciju navodila se nova djevojka popularnog glumca, model Shauna Sexton.

Dva tjedna nakon, Ben je snimljen na odlasku kući, a ispred njegove nove vile u Los Angelesu već je bio parkiran automobil 22-godišnje Shaune, koja ga je, pretpostavlja se čekala unutra.

  • +1

Ben Affleck

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iz klinike su za strane medije potvrdili kako je Afflecku bio samo privremeni izlazak jer je zatražio da dođe na trening u kućnu teretanu. Unatoč tome što u ustanovi postoji luksuzno opremljen spa centar i teretana, izgleda da 45-godišnjak preferira trenirati doma.

Također, djelatnici klinike dodali su kako je Bena vozio njegov terapeut i da se zvijezda nakon treninga vratila završiti svoju rehabilitaciju za koju se još ne zna koliko će dugo trajati. Ben Affleck još je prije 17 godina, svjestan problema s ovisnošću o alkoholu otišao na prvu rehabilitaciju.

  • +8
  • +5

Ben Affleck i Jennifer Garner

Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

'Završio sam s rehabilitacijom na koju sam se prijavio zbog ovisnosti o alkoholu. To je nešto s čime se već dulje borim, a ovime moja borba ne prestaje, no sada imam snage suočiti se s time. Želim uživati u životu i biti najbolji otac na svijetu. Želim da moja djeca znaju da nije sramota potražiti pomoć kada je trebaš, kao i to da ću biti potpora svakome kome je potrebna. Sretan sam da imam obitelj i prijatelje koji me vole, a najviše želim zahvaliti najvažnijoj ženi na svijetu - mojoj Jen - koja mi je bila najveća potpora i koja se brinula o našoj djeci kada ja nisam mogao. Ovo je samo prvi korak prema mom konačnom ozdravljenju', otvoreno je javnosti poručio u ožujku prošle godine.

Ipak, nestabilni glumac, nakon poduže stanke ponovno je ovog ljeta zbog privatnih problema posrnuo i počeo konzumirati alkohol.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!