PRESRETNI RODITELJI

Beckhamovi mogu odahnuti: Zaručio se njihov nestaško Brooklyn

11.07.2020 u 10:48

Bionic
Reading

Vijest za koju u krugu prijatelja najstarijeg potomka slavnog para Beckham već neko vrijeme znaju, stigla je i do britanskih medija – Brooklyn Beckham zaprosio je svoju djevojku Nicolu Peltz

Brooklyn Beckham, 21-godišnji sin Victorijin i Davidov, odvažio se svojoj četiri godine starijoj djevojci Nicoli Peltz postaviti pitanje s moguća dva kratka odgovora. U krugu svojih bliskih prijatelja mladi se fotograf pohvalio potvrdnim odgovorom.

Netko iz tog kruga prijatelja nesebično je podijelio vijest s novinarima Mirrora, i otkrio kako su 45-godišnji David i godinu dana starija Victoria presretni razvojem situacije te da su blagoslovili sinovu odluku.

'Brooklyn je svojim prijatejima u L.A.-u rekao da se zaručio s Nicole i to je u njihovim krugovima općepoznato. David i Victoria dali su svoj blagoslov toj vezi', rekao je izvor i dodao kako je cijela obitelj Beckham uzbuđena te da se nadajui kako je brooklyn nakon burnog ljubavnog života konačno stao na loptu.

Par je u vezi oko devet mjeseci, a svojoj ljubavi svjedočili su na društvenim mrežama tijekom karantene. Provode je zajedno u New Yorku kod Brooklyna, kamo se Nicola preselila u ožujku nakon samo pet mjeseci veze.

View this post on Instagram

i’m dating my best friend and that makes me so happy

A post shared by nicola (@nicolaannepeltz) on

View this post on Instagram

I Promise to always be by your side ❤️

A post shared by 🇬🇧 (@brooklynbeckham) on

I odluku o useljenju nove Brooklynove odabranice njegovi su slavni roditelji navodno blagoslovili, pa je mladi nasljednik Beckhamovih konačno našao djevojku po mjeri svojih roditelja.

Prije nego što je upoznao Nicolu, Brooklyn je često punio naslovnice svojim burnim ljubavnim životom. Bio je u vezi s glumicom Chloe Moretz (23) i modelom Hanom Cross (23), a između ostalih viđan je i s kanadskom glumicom Natalie Ganzhorn (21), glumicom Phoebe Torrance (25) i francuskom manekenkom Soniom Ben Ammar (21).

Nicola je izlazila s manekenom Anwarom Hadidom, a vjeruje se kako su bili nešto više od godinu dana u vezi prije razlaza u svibnju 2018. godine.

Nicola Peltz jedno je od ukupno osmero djece moćnog biznismena i milijardera Nelsona Peltza i nekadašnje manekenke Claudije Heffner. Par je zajedno punih 35 godina, a osim toga Nelson ima dvoje djece iz prvog propalog braka o kojem se ne zna mnogo u medijima.

Ova židovska obitelj na glasu je u vrlo moćnim krugovima diljem SAD-a, a koliko su važni daje podatak da je na njihovu nedavno organiziranu večeru na imanju na Floridi došao sam predsjednik Donald Trump. Predsjednik Trump dugogodišnji je prijatelj 1,6 milijardi teškog Peltza.

  • +7
Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: SPOT / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia