BOGATIJA OD NJEGA

Nicola Peltz, nova djevojka Brooklyna Beckhama, kći je milijardera i manekenke

09.04.2020 u 19:01

Bionic
Reading

Nicola Peltz, kći milijardera Nelsona Peltza i manekenke Claudije Heffner prije nekoliko je mjeseci zavela najstarijeg sina nogometaša Davida Beckhama. Britanski mediji sada su otkrili sve o porijeklu mlade ljepotice

Medije je zaintrigirala svojim ljubavnim statusom. Nicola Peltz posljednjih pet mjeseci ljubi 21-godišnjeg Brooklyna Beckhama, najstarijeg sina nogometaša Davida Beckhama i dizajnerice Victorije Beckham. I dok je za mladog ljubavnika već čuo cijelu svijet, samozatajna plavuša uspješno je prošla ispod radara.

No sada je otkriveno i sve o njezinoj imućnoj mnogobrojnoj američkoj obitelji.

Nicola Peltz jedno je od ukupno osmero djece moćnog biznismena i milijardera Nelsona Peltza i nekadašnje manekenke Claudije Heffner. Par je zajedno punih 35 godina, a osim toga Nelson ima dvoje djece iz prvog propalog braka o kojem se ne zna mnogo u medijima.

I dok identiteti neke od braće i sestra zgodne Nicole nisu poznati, neki su jako dobro znani u javnosti. Primjerice 30-godišnji Brad Peltz poznati je hokejaš, a tri godine stariji Will u glumačkim je vodama već duže vrijeme.

Isto tako tu su i 17-godišnji blizanci Zachary i Gregory za čiju je Bar micvu velikodušni otac prije četiri godine iskeširao čak 2 milijuna dolara.

Mlada Nicola s roditeljima je iznimno povezana, što dokazuju brojne fotografije na društvenim mrežama, a majku nerijetko naziva svojom najboljom prijateljicom.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

my best friend

Objavu dijeli nicola (@nicolaannepeltz)

Ova židovska obitelj na glasu je u vrlo moćnim krugovima diljem SAD-a, a koliko su važni daje podatak da je na njihovu nedavno organiziranu večeru na imanju na Floridi došao sam predsjednik Donald Trump. Predsjednik Trump dugogodišnji je prijatelj 1,6 milijardi teškog Peltza.

Inače, 77- godišnji Peltz američki je biznismen i investitor, sjedi u izvršnom odmoru nekih od najvećih američkih marketinških kompanija, partner je u kompaniji Wendy's Company specijaliziranoj za fast food prehranu, te je dioničar u još nekoliko velikih kompanija poput Legg Mason, Procter & Gamble, Sysco i The Madison Square Garden Company.

S obitelji živi na luksuznom imanju u gradiću Bedford u predgrađu New Yorka, inače omiljenom elitnom dijelu zapadne obale svim zvijezdama, glumcima i milijarderima. Izgradio je vilu s 27 spavaćih soba te je to obiteljska rezidencija. Osim toga u vlasništvu ima 94 milijuna dolara vrijedno imanje na Floridi, te brojne nekretnine na Manhattanu.

Poznat je po tome da vodi miran obiteljski život i vrlo je povučen kada je po pitanju eksponiranje u medijima. Za razliku od njega, njegova kćer Nicole sada uživa u svojoj poziciji te je u centru medijske pažnje. Sve ovo ide u prilog i njezinoj glumačkoj karijeri koja je na samom početku. Nicola je naime prije 10 godina ostvarila ulogu u filmu ‘The Last Airbender’, ali iza toga nije se previše posvetila novim ulogama.

Britanski mediji pišu da je bračni par Beckham izuzetno zadovoljan Brooklynovim odabirom te su mladu Nicolu već prigrlili u obitelj.

Brooklyn Beckham i Nicola Peltz Izvor: Profimedia / Autor: Cyril Pecquenard / KCS Presse / Profimedia

Očito je da su i Nicolini roditelji učinili isto, budući da je 21-godišnjak viđen na njezinu imanju na Floridi nedavno. Zaljubljeni golupčići izgledaju sretno i zadovoljno na svakoj novoj objavi na društvenim mrežama te slatkorječivo jedno drugome daju do znanja da će se voljeti do kraja života.