NE KRIJE ZALJUBLJENOST

Brooklyn Beckham pravi je romantičar: Ne zaboravlja svakodnevno pokazati svojoj voljenoj koliko mu znači

01.04.2020 u 13:56

Bionic
Reading

Prema svemu sudeći, Brooklyn Beckham zaljubljen je do ušiju u četiri godine stariju Nicolu Peltz. Par se trenutno nalazi zajedno u izolaciji u vili izvan Londona

Obitelj Beckham inzistira na zajedništvu te svu svoju djecu kad god je to moguće drži na okupu. No, izgleda da je njihov najstariji sin Brooklyn dovoljno odrastao da period karantene provodi sam sa svojom novom djevojkom.

Dok je ostatak obitelji u londonskom domu, 21-godišnjak se 'uselio' u vilu na selu sa svojom četiri godine starijom djevojkom Nicolom Peltz.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

My other half ❤️ I love you

Objavu dijeli bb (@brooklynbeckham)

Atraktivna plavuša posljednjih nekoliko mjeseci sve se češće mogla vidjeti u društvu mladog fotografa, a ljubav su potvrdili na njegovoj glamuroznoj proslavi rođendana. Zaljubljeni golupčići vrlo često obožavateljima daju do znanja koliko se vole i putem društvenih mreža.

Mladi zavodnik toliko je opčinjen svojom Nicolom, inače imućnom Njujorčankom.

Novom objavom na Instagramu pokazao joj je koliko mu znači. Objavio je zajedničku fotografiju na kojoj je ljubi te poručio: 'Moja bolja polovica. Volim te'. Zgodna Nicola odmah mu je uzvratila da ga neopisivo voli.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

love u ❤️

Objavu dijeli bb (@brooklynbeckham)