VELIKO UPOZNAVANJE

Beckhamov sin Brooklyn s novom djevojkom i roditeljima po prvi put zajedno u javnosti

06.01.2019 u 13:28

Bionic
Reading

Nakon završetka burne dvogodišnje veze s američkom glumicom Chloë Moretz, najstariji sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn Beckham ponovno ljubi, a ubrzo nakon što su potvrdili svoju vezu par je viđen u javnosti u društvu slavnog nogometaša i bivše spajsice

Iako se već neko vrijeme šuška kako je najstariji sin Davida i Victorije Beckham, Brooklyn Beckham u sretnoj vezi s novom djevojkom, Hanom Cross, fotografije koje je slavni nasljednik podijelio na svom Instagramu potvrdile su nagađanja. Iako su kratko u vezi, 19-godišnji maneken i fotograf odlučio je svoju djevojku upoznati s obitelji, što potvrđuju i najnovije fotografije.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by bb🌷 (@brooklynbeckham) on

Nakon fotografija zagrljenog para koje su obišle svijet, Brooklyn i Hana viđeni su nedavno na modnoj reviji brenda Kent & Curwen u Londonu gdje trenutno traje tjedan muške mode, i to u društvu Victorije i Davida Beckhama.

Brooklyn Beckham i Hanna Cross u izlasku s Victorijom i Davidom Beckhamom Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Četverac su odmah nakon njihova dolaska na modno događanje u Royal Albert Hallu primijetili paparazzi, a iako je veza Beckhama mlađeg i lijepe manekenke aktualna tek nekoliko dana, mediji ne prestaju pisati o nevjerojatnoj sličnosti između mlađahne Hane i Victorije Beckham.

View this post on Instagram

All I want for Christmas is...❤️

A post shared by Hana (@hancross) on

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Hana (@hancross) on

View this post on Instagram

HAPPY NEW YEAR❤️

A post shared by Hana (@hancross) on

Par je prvi put zajedno viđen u javnosti na koncertu benda Mumford & Sons u O2 Areni prošlog tjedna, a nedugo zatim i u londonskom Hyde Parku, no nitko nije očekivao da će svoju novu odabranicu Brooklyn tako skoro upoznati s roditeljima.