BORI SE KEČAPOM I SENFOM

BB Antonija postala Diva Antonijela

  • Autor: tportal.hr
  • Zadnja izmjena 02.05.2011 13:02
  • Objavljeno 02.05.2011 u 11:50
Tportal

Tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Tportal

Nakon Tamarinog izlaska, djevojke su u dnevnoj sobi čekale novu stanarku BB kuće, Antoniju, koja je za potrebe tjednoga zadataka dobila ime Diva Antonijela

Diva Antonijela odnosno Antonija u sklopu tjednoga zadatka 'žene lavice' ima super moć - hranu koja ubija, a skriveno oružje su

joj kečap i senf. Nakon što je izašla iz ispovjedaonice, Antoniju su ostale stanarke odmah upitale što je, pa im je Antonija objašnjavala svoju ulogu i super moći.

Ostale djevojke komentirale su svoje kostime. Bojana smatra da podsjeća na budalu, a Antonija na divu, dok je Soraja predvidjela da će još netko ući u kuću. Zatim su prepričavali Antoniji koliko su izgubili novca zbog kazni dosad te kako su čistile po kući poslije tuluma.

Marijana je priznala Soraji da se htjela s njom fizički obračunati na zadnjoj sjednici EU, zbog načina na koji se ponašala prema Nirmalu i Nemešu. Soraja im je onda ispričala pozadinu cijele situacije, odnosno da je Nirmal poludio kada je morao uvježbavati Nemešovu pjesmu, da je izašao plačući te da je pričao kako je to favoriziranje, što je izazvalo čuđenje kod Bojane.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!

Napiši ovdje što ti misliš o ovoj temi