BEATRICE I PIERRE CASIRAGHI

Baš poput Grace Kelly: Prelijepa Beatrice ovime je odala počast nikada prežaljenoj princezi

02.04.2019 u 14:02

Bionic
Reading

Ovog je vikenda, 65. godinu zaredom, održan tradicionalni Bal ruža u Monaku, a tradiciju je započela 1954. princeza Grace Kelly. Dostojna nasljednica slavne holivudske glumice i jedne od najljepših princeza svih vremena zasigurno je i Beatrice Casiraghi, supruga Pierrea Casiraghija, sina Caroline od Monaka i Stefana Casiraghija, koja je za ovu prigodu izvukla i nakit Grace Kelly

Monegaška kraljevska obitelj i ove je godine održala već tradicionalni Rose Ball, odnosno Bal ruža, koji je još davne 1954. godine prva organizirala princeza Grace Kelly, a sakupljeni novac ići će u fondaciju koja je upravo po njoj dobila ime. Ove godine bal je održan u čast nedavno preminulog slavnog dizajnera Karla Lagerfelda, koji je godinama blisko surađivao s obitelji, osobito princezom Caroline, kojoj je dizajnirao haljine.

  • +9
Beatrice i Pierre Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: N.N.

Ipak, sve je palo u drugi plan kada je na crveni tepih stupio 31-godišnji Pierre Casiraghi, sin Caroline od Monaka i Stefana Casiraghija, u pratnji svoje prelijepe, dvije godine starije supruge, Beatrice. Upravo je ona svojom gracioznom pojavom odala počast prerano preminuloj Grace Kelly, stigavši na bal s frizurom baš kakvom je nosila baka njezinog supruga.

Inače, Pierre i Beatrice svoju su vezu započeli još 2008., a vjenčali su se na civilnoj ceremoniji 25. srpnja 2015. godine u vrtu prinčeve palače u Monaku. Crkveno vjenčanje održano je 1. kolovoza na otoku Bella, jednom od otočića na talijanskom jezeru Maggiore. Prvi sin, Stefano Ercole Carlo, rođen je 28. veljače 2017., a Francesco Carlo Albert 21. svibnja 2018.