CHARLOTTE CASIRAGHI

Stigla još jedna kraljevska beba: Unuka slavne Grace Kelly rodila sina

25.10.2018 u 10:04

Bionic
Reading

Zbog njezine ljepote i gracioznosti, najmlađu unuku slavne Grace Kelly, Charlotte Casiraghi, nazivaju jedinom pravom nasljednicom. Upravo je ona u utorak u Monaku rodila svoje drugo dijete, malenog dječaka, kojeg je dobila sa zaručnikom, filmskim producentom Dimitrijem Rassamom

Kada je riječ o kraljevskim obiteljima u Europi, može se reći da je ove godine pravi kraljevski baby boom. Nakon što je u travnju rodila Kate Middleton svoje treće dijete, princa Louisa, Zara Tindall, kći princeze Anne, rodila je djevojčicu Lenu, a prošlog tjedna Meghan Markle i princ Harry objavili su da očekuju prinovu.

  • +6
Charlotte Casiraghi Izvor: Profimedia / Autor: Profimedia

Iako nije članica britanske kraljevske obitelji, već je nasljedica monegaške kneževske obitelji, vijest da je Charlotte Casiraghi rodila sina dočekana je s radošću. Riječ je o unuci slavne Grace Kelly i kćerki princeze Caroline, kojoj je ovo prvo dijete sa zaručnikom, filmskim producentom Dimitrijem Rassamom.

Maleni dječak, težak 3230 grama, rođen je u utorak ujutro u bolnici u Monaku koje nosi ime po princezi Grace Kelly, a nova kraljevska beba, čije je ime još uvijek nepoznato, sedmi je unuk princeze Caroline.

Inače, Charlotte Casiraghi, koja je jedanaesta u nasljedstvu za monegaški tron, i Dimitri Rassam u vezi su od 2016. godine, nakon što su se upoznali preko zajedničkih prijatelja, a ove godine u ožuku su se i zaručili. Prvo službeno zajedničko pojavljivanje imali su kasnije tog mjeseca na Balu ruža, gdje je pokazala i skupocjeni zaručnički prsten.

Oboje iz prijašnjih veza imaju djecu - Charlotte iz veze s Gadom Elmalehom ima četverogodišnjeg sina Raphaëla, dok Rassam iz bivšeg braka ima kćer.