uzrujan

Princ William potpuno zgrožen novom sezonom serije 'Kruna'

17.10.2023 u 23:10

Bionic
Reading

U prosincu izlazi 6. i posljednja sezona popularne Netflixove serije 'Kruna' koja je uzrujala mnogečlanove kraljevske obitelji. Jedna scena u novoj sezoni posebno je razljutila princa Williama, a sigurno će izazvati i mnoge reakcije javnosti

Uspješna serija 'Kruna' od prve je sezone izazivala reakcije, a poznato je da je vjerna gledateljica bila i britanska kraljica koja je u privatnosti palače pratila seriju o vlastitoj obitelji. Reakcije će zasigurno izazvati i šesta sezona koja sredinom prosinca stiže na Netflix, a Gala prenosi da princ William nema najbolje mišljenje o nadolazećim epizodama te da je vrlo uzrujan zbog jedne specifične scene.

Britanskog princa posebno je uznemirila scena u kojoj se princeza Diana pojavljuje kao duh!

Navodno se u seriji pokojna princeza pojavljuje kao duh svom bivšem suprugu i njegovoj pokojnoj majci, a u sceni bi Diana i Charles trebali doživjeti emocionalno pomirenje. Činjenica da su njegovu majku pretvorili u duha, princa je posebno razljutila te takvo rješenje smatra neukusnim.

Također, prijatelj princa Williama otkrio je da princ ne planira gledati šestu sezonu serije te da je suradnja princa Harryja s Netflixom još jedan od razloga zašto stariji ne želi kontaktirati s mlađim bratom.

Harry je u suradnji s Netflixom objavio dokumentarac 'Harry&Meghan' u kojem je kroz nekoliko epizoda progovorio o odnosu s članovima kraljevske obitelji, a čeka se i njegov projekt u kojem će gledateljima predstaviti voljenu Afriku.

Princ William Izvor: Pixsell / Autor: Denis Kapetanovic/PIXSELL