sretni kao prvog dana

Barbra Streisand i James Brolin otkrili da je on bio u celibatu tri godine prije nego što su se vjenčali

07.11.2023 u 19:10

Bionic
Reading

Glazbena ikona i njezin suprug, slavni glumac gostovali su u emisiji 'CBS Mornings' kako bi promovirali njezine upravo izašle memoare, 'My Name Is Barbra', a koji su nastajali gotovo 25 godina

U zajedničkom intervjuu 83-godišnji James Brolin ispričao je voditeljici Gayle King da je bio u celibatu 90-ih, prije vjenčanja s Barbrom Streisand.

Streisand se šaljivo na to ubacila: 'Ne bi smio to reći', udarivši muža po koljenu. 'Nisam imao nikakvog interesa da se uplićem u neku lošu situaciju', objasnio je Brolin. 'Nakon tri godine sigurno je to bila paklena noć?' našalila se Gayle, a glumac joj je odgovorio da je bila 'divlja', smijući se sa svojom suprugom.

Izvor: Društvene mreže

Prije nego što se odlučio na celibat, Brolin je bio u braku s Jan Smithers gotovo deset godina, okončavši ga 1995. Streisand je prethodno bila udana za Elliota Goulda od 1963. do 1971. godine, a 25. godišnjicu braka proslavila je s Brolinom u srpnju.

  • +3
Barbra Streisand i James Brolin Izvor: EPA / Autor: Matt BARON / POOL

Tportal je i na WhatsAppu

Želite li dobivati najvažnije vijesti dana na WhatsApp: Zapratite tportalov kanal OVDJE i kliknite 'Prati' 

 

Magazin People došao je do izvatka iz memoara, u kojima ona objašnjava zašto vjeruje da je njezina veza s Jamesom ili Jimom, kako ga ona zove, izdržala test vremena.

'Mislim da je pravi razlog zbog kojeg je naša veza opstala to što smo oboje voljni raditi na tome', napisala je Streisand. 'Jim i ja smo vrlo različiti. Kao što on kaže: 'Ti si stručnjak za traženje onoga što nije u redu, dok sam ja samo sretan što se ujutro probudim.' On će živjeti puno dulje od mene. Stalno govori da će doživjeti 100, a nedavno je to povećao na 110 godina. Vjerojatno hoće s takvim stavom', smatra Barbra.

Zanimljivo je to da je u svojim memoarima otkrila da je njezin brak s Brolinom bio inspiracija za Aerosmithov hit 'I Don‘t Want To Miss A Thing'.

KAKVA ESTETIKA

Praznik za oči: Holivudski filmovi koji slave modu, stil i ljepotu

Pogledaj galeriju

Inače, za knjigu je počela raditi bilješke 1999. Rukopis ima gotovo 1000 stranica, a otkriva brojne zanimljive detalje o razgovorima iza pozornice, zbunjenim udvaračima i najmanje jednom incidentu zbog pada s londonskog autobusa. Govori i o kloniranju svog omiljenog psa te prijavljivanju u hotele kao 'Angelina Scarangella'.