plastična verzija

Barbie je hit: Maja Šuput presretna zbog barbike s njenim likom, a dobila je i Kena

11.08.2022 u 09:05

Bionic
Reading

Veliki je broj poznatih dama koje imaju najpoznatiju lutku na svijetu sa svojim likom. Sad je svoju verziju, ali na drukčiji način dobila i neponovljiva kraljica svadbi koja se ranije znala transformirati u omiljenu lutkicu

'Danas se osjećam kao prava zvijezda jer sam i službeno dobila svoju lutkicu. Hvala na savršenoj replici mene kao Barbie i mog prijatelja Marka Grubnića kao Kena. Originalni stajling je sve, naravno. Ostavljam vas da lajkate ovaj rad, a ja se idem igrati doslovno sa sobom', poručila je Maja Šuput na Instagramu.

Njena verzija najpoznatije lutke na svijetu dobila je čak tri odjevne kombinacije - dugu raskošnu ružičastu haljinu, Versace komplet topića i suknje te dvobojnu ružičasto-crvenu mini haljinu. I dok bi mnogi očekivali da će plastična Maja Šuput dobiti Kena, ali u obliku njenog supruga Nenada Tatarinova, ulogu Kena je preuzeo njen najbolji prijatelj Marko Grubnić. Pjevačicu i stilistu su inače kreirale i oživjele Plastične & drastične, projekt kreativaca iz domaćeg dizajnerskog brenda.

Kako je pjevačica poznata kao iznimno duhovita osoba ranije se poigrala sa svojim lutkastim izgledom. Za nastup u Šibeniku prije nekoliko godina postala je prava, hodajuća Barbie. Odjenula je ružičasti kompletić, našminkala se baš poput kultne lutke i montirala plave uvojke.

  • +3
Maja Šuput Izvor: Cropix / Autor: Luka Gerlanc / CROPIX