opalila je nostalgija

Barbara Kolar vratila se u prošlost i pokazala kako je izgledala u 90-ima

tportal

Izvor: tportal.hr / Autor: Matej Grgić

HRT-ova televizijska voditeljica sa svojim obožavateljima rado dijeli simpatične 'crtice' iz svog privatnog života. U svojoj posljednjoj objavi na Instagramu prisjetila se divnih uspomena i vremena kad je tulumarila

Fotografija iz druge polovice 90-ih podsjeća nas kako je popularna voditeljica koja uz prepoznatljiv stil njeguje i svoju poludugu plavu kosu, u svojim ranijim danima eksperimentirala s popularnim bobom i tamnijom bojom kose.

'Druga polovica 90-ih, Pula, Memorijal Sergia Blažića Đosera. Bilo je to jedno od prvih mjesta na kojima sam se uvjerila kako medijski ljudi sjajno tulumare i kad se ugase svjetla pozornice. Divne, divne uspomene. Đoserov memorijal ubrzo nakon toga se ugasio. Ovih dana uostalom svi festivali, eventi, koncerti samo su dio sjećanja. No, nadajmo se da će uskoro sve biti po starom i da ćemo se družiti s ljudima koje volimo, uz glazbu koja nas raduje, na mjestima koja nas nadahnjuju!', napisala je Barbara Kolar.

Đoserov memorijal se godinama održavao u Puli čast Sergija Blažića, pjevača legendarnog hard rock sastava Atomsko sklonište, koji je preminuo od posljedice Hodgkinove bolesti 1987. godine, a Barbara ga se rado sjeća baš kao i mnogi drugi koji su na njemu sudjelovali.

S njom su na fotografiji Sandi, pjevačica tada popularne grupe Mandi, Mirjana Gonz, Petra Boić i Zoran Simić za kojeg je Ornela Vištica u komentarima pitala je li to Duško Ćurlić. 'Predobri ste', napisala je Nevena Rendeli. 'Kako smo se dobro zabavljali! Tko kaže da nećemo opet', dodala je Ivan Plechinger koja se također nalazi na fotografiji.

tportal

Izvor: Cropix / Autor: Cropix

Šarmantna voditeljica, koja je nedavno napunila 50 godina, i danas se opušta u izlascima s prijateljima i u druženju. Ipak, najviše je relaksira šetnja sa psom Lolom, a uživa i knjigama i finoj hrani.

'S vremena na vrijeme osupne me činjenica da sam bliže mirovini nego studentskim danima, ali brzo se sjetim destinacija koje planiram posjetiti i stvari kojima se mislim baviti kad budem imala na raspolaganju sve vrijeme svijeta. Ili bar ono što mi je od njega ostalo', ispričala je ranije za tportal.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!