FASHION GURU

Barbara Kolar ima provjerenu formulu, a ona se zove dekolte. No fino ga je upakirala - s mašnicom

  • Fashion Guru
    Autor: Fashion Guru
  • Zadnja izmjena 19.12.2019 14:55
  • Objavljeno 19.12.2019 u 14:55
tportal

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Blagdansko izdanje Barbare Kolar bilo je magnet za poglede, ponajviše zahvaljujući dubokom dekolteu, koji je, mišljenja je Fashion Guru, fino upakirala. Zna ona kako se srediti i privući pažnju, a da ne izgleda vulgarno

Barbara se vratila provjerenoj formuli, a ona se zove dekolte. Moram priznati da ga je fino upakirala jer ima i mašnicu, taman u duhu blagdanskog darivanja.

Samim odabirom osigurala si je to da svi pogledi budu upereni u nju. Već smo imali prilike vidjeti njezino poprsje u sličnoj varijanti, samo što je tada u pitanju bila haljina, u nekoj od zabavnih emisija državne telke.

Ovoga puta ne radi se o haljini, već sakou, i to u kombinaciji sa šljokastim hlačama, što je vrlo prigodno.

Barbara zna kada se treba srediti i kada treba privući pažnju, ne robuje trendovima ni odjeći, jedino cipelama, kako sam čuo. Tako da svaki put kad se sredi dobije dovoljno medijske pažnje, za razliku od ostalih teta koje stalno tjeraju modu, pa onda ako i pogriješe neku sitnicu razvlači ih se kao kaugumu.

  • +67
  • +64

Journal Xmas party

Izvor: Promo fotografije / Autor: Promo

Sadržaj, stavovi i mišljenja izneseni u komentarima objavljenima na tportalu pripadaju autoru i ne predstavljaju nužno stavove uredništva tportala.

Pregled tjedna bez spama i reklama

Prijavi se na naš newsletter i u svoj inbox primaj tjedni pregled najvažnijih vijesti!