UVIJEK INTRIGANTNA

Barbara Kolar u novom angažmanu: 'Nisam se morala dugo uživljavati'

04.07.2019 u 15:20

Bionic
Reading

Osim što je publika obožava kao omiljeno lice HRT-a te kao poznati glas iz jutarnjeg showa Antene Zagreb, već je ranije dokazala svoju svestranost, a sada ju je samo potvrdila. Barbara Kolar svojim fanovima na Instagramu je otrkila kako je ovih dana odradila svoju novu ulogu, a o kakvoj je riječ, ispričala je za tportal

'Obožavam epizodne ulogice u domaćim sitcomima! Kao današnje zabavno popodne na setu 'Ko te šiša', napisala je Barbara Kolar u svojoj najnovijoj objavi na društvenoj mreži.

'To je mala ulogica, dvije scene u zadnjoj epizodi. Glumi voditeljicu/novinarku, dakle nije bilo zahtjevno i nisam se morala dugo uživljavati, a adekvatno brzo sam i snimila. Ja sam sitcomima kao klinci s pokemonika', rekla nam je kroz smijeh.

To joj nije prvog glumačko iskustvo. Osim vođenja emisije 'Kod nas doma' s Duškom Ćurlićem je postala nezamjenjivi tandem na HTV-u, a Barbara Kolar sudjelovala je i u još nekim domaćim serijama poput 'Bitangame i princeze', 'Stipe u gostima i 'Našoj maloj klinici'.

  • +7
Barbara Kolar Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram