PRIZOR KOJI JOŠ NISMO VIDJELI

Barbara Kolar pogazila svoju riječ i objavila fotografiju u bikiniju

27.06.2019 u 14:08

Bionic
Reading

HRT-ova voditeljica Barbara Kolar davno se zaklela da nikada neće javno objavljivati svoje fotografije u kupaćem kostimu no kako je posljednjih mjeseci stesala svoju liniju i izgleda nevjerojatno dobro, poznata plavuša nije odoljela da pratiteljima pokaže kako joj stoji leopard bikini

'Ne znam ima li ovisnost o moru latinsko ime. Ali tu dijagnozu imam sigurno. Odvikavanje ne dolazi u obzir. I da, zaklela bih se da nikad fotka u badiću neće u javnost. Ali tadost je danas očito inkompatibilna razumu', napisala je Barbara Kolar ispod svoje najnovije fotografije koju je objavila na društvenim mrežama.

Jedno od najpoznatijih lica nacionalne televizije trenutno odmara na otoku Krku odakle je pozdrave poslala u ne baš svom stilu. Pozirajući u bikiniju leopard uzorka i s velikim slamnatim šeširom na glavi te sunčanim naočalama Barbara je naprosto oduševila javnost.

Naime, radijska i televizijska voditeljica u posljednje vrijeme izgleda bolje no ikada. Istesala je liniju i izgleda vrlo vitko. Na najnovijoj objavi pokazala je ravna trbuh, a čak joj se naziru i rebra.

'Ja sam, nažalost, iz one kategorije 'mala ulaganja - veliki prinosi'. Tako da je svaki i najmanji gubitak na vagi rezultat golemog i dugog odricanja. Voljela bih da sam do ovih godina pronašla neku čudesnu formulu, ali nema tu neke tajne, samo patnja', rekla je nedavno u jednom intervjuu Kolar, na pitanje kako je uspjela istopiti kilograme.

'Ak se ima kaj pokazati..... a ima, zakaj ne', 'Bravo za sve...fotku, liniju i za svaki dolazak kod nas doma', 'Prirodna i jako lijepa', 'Bravooo, divna s, a sjećam se, stomaka niotkuda, oduvijek', neki su od komentara pratitelja koji bi omiljenu voditeljicu voljeli češće vidjeti u ovakvom izdanju.

Poznata plavuša nije odoljela hit uzorku sezone koji je osim nje zaludio još neke domaće ljepotice. Nosile su ga Ana Gruica, Sonja Kovač i Antonija Stupar Jurkin.

Barbara Kolar i Antena Zagreb Izvor: Promo fotografije / Autor: Antena Zagreb