TKO BI JE PREPOZNAO

Kratkotrajni eksperiment: Sjećate li se izleta Barbare Kolar u brinete?

19.06.2019 u 07:01

Bionic
Reading

Jednoj od najprepoznatljivijih ličnosti HRT-a, svojevrsnom zaštitnom licu televizije, od prvog pojavljivanja na sve do danas zaštitni znak je plava kosa. Barbara Kolar do sada je imala kraće i dulje varijante frizura, ali malo tko je pamti s tamnijom bojom kakvu je imala kratko

Za vrijeme trajanja Prve sezone emisije 'Ples sa zvijezdama' 2011. godine Barbara Kolar se nakratko odlučila potamniti kosu.

'No to baš i nije dobro prošlo jer se pola Hrvatske 'iživljavalo' na mojoj kosi. U jednom salonu sam bojala kosu, drugi je to popravljao, pa sam išla u treći. Moja prirodna boja je pepeljasto plava. Ovom sadašnjom sam jako zadovoljna, a i moji kolege s televizije kažu da sam ja kao plavuša - brend. Osim toga, gledatelji iz emisije u emisiju imaju novu voditeljicu', izjavila je tada te se smeđe kose riješila u ljeto te godine.

Inače, kad je riječ o njezinim beauty ritualima svojedobno je otkrila da je na njene beauty navike najviše utjecala njena baka koja je u poodmakloj dobila 'bila dotjerana i poprilično tašta'.

'Baka bi čak i za kavu sa susjedom stavila ruž svaki dan, popravila frizuru i promijenila haljinu, ali ono što me naučila je da nikada na počinak ne idem neočišćena lica', izjavila je ranije.

Barbara Kolar trenutno izgleda bolje nego ikada. Tajna njezine linije je ponajprije, kako kaže, u dobroj i zdravoj prehrani. Voditeljica ne jede ugljikohidrate, a prakticira i duge šetnje od najmanje deset kilometara.

  • +7
Barbara Kolar Izvor: Društvene mreže / Autor: Instagram