ovo se ne vidi često

Barbara Kolar u najdražem društvu proslavila poseban dan

20.07.2023 u 13:23

Bionic
Reading

Omiljena radijska i televizijska voditeljica pokazala je rijetki obiteljski prizor. Ono što je posebno zadivljujuće je činjenica da na licu nema nimalo šminke, a ni napravljenu frizuru, a izgleda sjajno

Barbara Kolar razveselila je sve one koji je prate na društvenoj mreži objavivši fotografiju s roditeljma i bratom, s kojim se ranije znala pojaviti na premijerama filmova.

'Obiteljski ručak u povodu tatinog 85. rođendana' opisala je omiljena voditeljica fotografiju nastalu u poznatom zagrebačkom restoranu. 'Moji penzioneri uvijek gledaju i konstruktivno komentiraju. Kad vrijedi, pohvale, kad im se nešto ne sviđa, prigovaraju. Nisam se pretplatila samo na pozitivne kritike čak ni u roditeljskom domu', ranije je govorila o roditeljima za 24sata.

Barbara je, podsjetimo, odrasla u Bjelovaru, ali jako puno vremena provodila je kod bake i djeda u Čakovcu. Imala je odlično društvo. 'Bavili smo se svim i svačim - muzička, dramska, ritmika, likovne radionice. Sve smo stizali i još se uz to puno igrali', prisjetila se. Kazala je da joj je žao što nije bila bar mrvicu nepodnošljivija, čisto da i njezini roditelji znaju kako je to kad dijete 'skuha frku'.