iskreni pratitelji

Barbara Kolar pokazuje 'blagdansku modu', a pratitelji joj poručuju: 'Tak' si zgodna, ali nemoj više mršavjeti. Iskreno, sad ti fali koja kila'

21.12.2020 u 12:39

Bionic
Reading

Nakon godina borbe s kilogramima radijska i televizijska voditeljica sada itekako uživa u tome što se pratiteljima na društvenim mrežama može pohvaliti svojom vitkom linijom, ali i zanimljivim modnim odabirima. No uz najnoviju objavu na Instagramu, uz mnoštvo komplimenata, dobila je kritike onih kojima se njezina mršavost očito ne sviđa

'Blagdanska moda 2019 vs. 2020', opisala je dvije najnovije objavljene fotografije Barbara Kolar. Na jednoj od njih je u jakni sa životinjskim printom, a na drugoj s hudicom na glavi i crvenom maskom na licu. 'Super se središ, a onda sve to prekriješ. Šteta', bio je jedan od komentara na fotografije, a Barbara je odgovorila da 'samo pola šminke troši'.

Jedan pratitelj je komentirao: 'Joj, tak' si zgodna, ali nemoj više mršavjeti... iskreno, sad ti fali koja kila', no na to Barbara nije reagirala.

Barbara je nedavno izjavila da je puno toga zabavlja u životu - njezin pas, kuhanje i izrada slastica, dobar krimić na papiru ili ekranu, enigmatika. Rekla je da je svaki drugi četvrtak kad izađe Feniks prva na kiosku. Uz sve to, 'putovanja i druženje s prijateljima su neizostavni', kazala je.

  • +10
Barbara Kolar Izvor: Pixsell / Autor: Emica Elvedji/PIXSELL

Nedavno je otišla s radijske postaje Antena, na kojoj je radila punih dvanaest godina, no ubrzo je otkrila svoje novo radno mjesto. 'Eto, nije više tajna - od ponedjeljka se slušamo na Gold FM-u radnim danom od 9 do 13! 94,9 MHz', napisala je Kolar ispod svoje objave na Instagramu.