PONOVNO U ETERU

Više nije tajna: Barbara Kolar napokon otkrila gdje će raditi nakon odlaska s radija Antena

27.11.2020 u 11:03

Bionic
Reading

Mnoge njezine obožavatelje iznenadilo je kad je voditeljica na društvenim mrežama objavila da napušta radio Antenu Zagreb, gdje je radila punih dvanaest godina, anoi nije dugo trebalo da nam Barbara Kolar otkrije što će sada raditi

Televizijska i radijska voditeljica prije nekoliko je dana sve iznenadila otkrivši da je otišla s radijske postaje Antena na kojoj je radila punih dvanaest godina. Da je došlo vrijeme za promjene potvrdila je potom u intervjuu u emisiji televizije N1, gdje je dala naslutiti da s radijom ipak nije završila svoju priču skroz do kraja.

Sada nam Barbara Kolar s ponosom otkriva svoje novo radno mjesto. ‘Eto, nije više tajna - od ponedjeljka se slušamo na Gold FM-u radnim danom od 9 do 13! 94,9 MHz’, napisala je Kolar ispod svoje nove objave na Instagramu i tako razveselila mnoge.

Duško Ćurlić i Barbara Kolar Izvor: Promo fotografije / Autor: Dario Njavro za HRT

Brojni njezini obožavatelji sada će, ne sumnjamo, promijeniti radijsku postaju koju su navikli slušati, samo kako bi ih i dalje uveseljavala vrckasta voditeljica.

Barbara je nedavno kazala da joj nije žao odlaska s radija Antena Zagreb, na kojem je provela dugih niz godina. Tvrdi kako je došlo vrijeme da palicu preuzmu neki mlađi i krenu njezinim stopama.

Osim toga, otkrila je tada da ovo nije zbogom njezinoj velikoj ljubavi te da će radio uvijek i zauvijek ostati njezin najomiljeniji medij.