velika promjena

Barbara Kolar otkrila razloge zbog kojih je dala otkaz na radiju i što sad planira

09.11.2020 u 09:48

Bionic
Reading

Mnoge njezine obožavatelje iznenadilo je kad je voditeljica na društvenim mrežama objavila da napušta radio Antenu Zagreb gdje je radila punih dvanaest godina. Nije dugo trebalo da progovori o svojoj odluci

'Za nekoga tko voli i poštuje promjenu, štoviše smatra ju poželjnom i nužnom - 12 godina na istome mjestu je jako puno. Ako uzmemo u obzir da je Antena nasljednica Obiteljskog radija onda je to i još puno dulji period', ispričala je Barbara Kolar za Slobodnu Dalmaciju. Sadašnji trenutak pokazao se, kaže, idealnim jer se radio na kojem je radila 12 godina okreće izrazito mladoj publici.

'Gledajući po sebi koja najviše volim slušati radijske ljude iz svoga naraštaja mislim da nove generacije trebaju neke svoje nove eterske prijatelje i idole. Ja se radija, naravno, neću odreći, previše je dio mene. Za nekoliko tjedana sam već na novom zadatku, rekla nam je Barbara, no nije otkrila gdje će je slušatelji uskoro slušati.

Podsjetimo, Barbara je krajem prošlog tjedna na Instagramu obznanila da odlazi s radija. 'Kraj jedne ere. Budući da sam 14.5.2008. izgovorila prve riječi ikad na prvom formatiranom radiju u nas, a danas svoje posljednje na 89,7 MHz, mislim da to smijem reći bez imalo patetike ili pretencioznosti. Vrijeme je za nove avanture i za mene i za Antenu Zagreb. Hvala svim krasnim ljudima koji su mi sve ove godine bili puno vise od kolega, vaše mjesto u mom srcu je zauvijek rezervirano. Sretno svima', napisala je Kolar. koju gledatelji trenutno mogu gledati u subotnjem glazbenom showu 'Zvijezde pjevaju' i emisiji 'Kod nas doma'.