ŽIVOTNI ZAOKRET

Barbara Kolar se oprašta od svoje velike ljubavi: 'Vrijeme je za nove avanture'

06.11.2020 u 13:46

Bionic
Reading

Jedna od mnogima najomiljenijih radijskih voditeljica najavila je na društvenoj mreži kako više neće raditi na Anteni Zagreb. Kako je napisala, došlo je vrijeme za njezin odlazak

'Kraj jedne ere. Budući sam 14.5.2008. izgovorila prve rijeci ikad na prvom formatiranom radiju u nas, a danas svoje posljednje na 89,7 MHz mislim da to smijem reći bez imalo patetike ili pretencioznosti. Vrijeme je za nove avanture i za mene i za Antenu Zagreb. Hvala svim krasnim ljudima koji su mi sve ove godine bili puno više od kolega, vaše mjesto u mom srcu je zauvijek rezervirano. Sretno svima', poručila je Barbara Kolar na Instagramu.

'Moja najdugovječnija i najuspješnija veza je ona s radijem. Zaljubila sam se u njega još kao djevojčica. Kasnije se pokazalo kako ni on nije ravnodušan. Naš je odnos ponekad lepršav, ponekad izazovan, ali nikad ravnodušan i površan. Iako sam završila Veterinu pokazalo se da mi bijela kuta nije suđena. Za mikrofonom sam već dovoljno dugo da neki od vas moj glas slušaju cijeli život. Nadam se bar još jednom naraštaju. Nisam od polovičnih osjećaja', stoji na stranicama Antene Zagreb kraj njezinog profila.

Na toj je radijskoj postaji bila samog početka i prva je pozdravila publiku s riječima: 'Dobro jutro dragi slušatelji', 14. svibnja u šest ujutro. Prije nego što je došla na Antenu Zagreb, već je imala radijski staž dug 12 godina.

'Strahovito sam loša s rekapitulacijom događaja. Ponekad se ne mogu sjetiti ni što je bilo prije dva dana i velika je greška što neke od događaja nisam zapisivala jer bih ih se tako trajno sjećala. Ali, sjećam se kada je Oliver Dragojević u sedam ujutro čistio ribu kod nas i šalio se i simpatično prigovarao kako ta riba nije friška kao njegova iz Vela Luke', prisjetila se svojedobno za Večernji list.