POVRATAK U PROŠLOST

Barbara Kolar objavila fotografiju staru 20 godina i pohvalila se svojim izletom u manekenske vode: 'Klonim se modnih pista za opće dobro'

06.05.2021 u 08:57

Bionic
Reading

Ovoga je puta omiljena televizijska voditeljica iz svoje poveće arhive izvadila fotografiju nastalu uoči modne revije dizajnera Roberta Severa, koju su tada, prije 20 godina, umjesto manekenki nosile njegove prijateljice, među njima i Barbara Kolar

Voditeljica Barbara Kolar može se pohvaliti i time da dobro zna kako je manekenkama. Naime, prije točno 20 godina, Barbara je bila jedna od modela dizajneru Robertu Severu, te je s ostalim njegovim prijateljicama nosila reviju. Svega toga prisjetila se i fotografijom nastalom tog dana, koju je odlučila podijeliti sa svojim obožavateljima na Instagramu.

Na fotografiji voditeljica mirno sjedi dok ju jedan od naših najboljih vizažista Saša Joković šminka. 'Ova fotka snimljena je prije točno 20 godina na prvoj samostalno reviji Roberta Severa u zagrebačkom SC-u. Odjeću su nosile Robertove prijateljice, pa sam se tako među manekenke prošvercala i ja. Šminkao nas je čudotvorac Saša Joković. Robert je danas jedan od naših najuspješnijih dizajnera. Saša radi make up za najpoznatije časopise. Ja se klonim modnih pista za opće dobro', napisala je ispod fotografije Barbara Kolar.

Inače, voditeljica je nedavno prihvatila ponudu da se pojavi u novoj HRT-ovoj humorističnoj seriji 'Minus i plus' i glumi ono što najbolje zna - televizijsku voditeljicu.

  • +7
Barbara Kolar kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL