uvijek za zafrkanciju

Barbara Kolar duhovitim objavama nasmijava fanove: 'Kad će više to ljeto da mi opet malo izgori čelo?'

30.04.2021 u 12:24

Bionic
Reading

Diplomirana veterinarka i nesuđena glumica, koja je kao mala maštala o tome da postane zvijezda Broadwaya, jedna je od naših najpopularnijih televizijskih i radijskih voditeljica. Poznata je i omiljena među gledateljima zbog svoje spontanosti i smislom za humor, a nerijetko se našali na svoj račun

Najbolji odmor Barbare Kolar je vezan uz more, a pandemija je nije spriječila da prošlog ljeta uživa u takvom ozračju. HRT-ovka obožava sjeverni Jadran, a osim što je svoj godišnji odmor provela je provela na Krku. Društvo joj je pravila njezina Lola, cavalier king charles španijelka Lola.

'Ja sam sa svojom sklonošću civiliziranom robinzonizmu vjerojatno san snova našeg epidemiološkog stožera - bitno mi je imati struju, toplu vodu i čistu posteljinu, ali kad bi se ljudi mogli svesti na minimum, nitko sretniji od mene', izjavila je tada za 24sata. U najnovijoj objavi prisjetila se ljeta i sunca. 'Kad će više to ljeto da mi opet malo izgori čelo?', simpatično je 'opisala' fotografiju.

Barbara je nedavno na temu izgleda izjavila da nije radila nikakve intervencije na sebi te da se 'sastojim isključivo od originalnih dijelova i tvorničkih postavki pa ako je nešto dobro to može zahvaliti genetici i dobroj kozmetici'. Kad je umorna, kaže, da nije baš za pokazivanje, ali u trenucima opuštanja, zadovoljstva i sreće mogu proći.

  • +7
Barbara Kolar kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL