lupa je nostalgija

Barbara Kolar je prije nekoliko dana proslavila 51. rođendan, a ovako je izgledala prije 19 godina

21.04.2021 u 11:31

Bionic
Reading

Radijska i televizijska voditeljica proteklog vikenda fotografijom na Instagramu pohvalila se ulaskom u šesto desetljeće, a sada se vratila u prošlost, točnije u svoje tridesete i jedno od svojih nezaboravnih putovanja

U pandemiji našoj voditeljici poput mnogih - nedostaju putovanja. Na svom Instagram profilu prisjetila se jednog na kojem je bila prije 19 godina te pokazala kako je vrijeme nimalo nije promijenilo.

'Mantrate li i vi povremeno u stilu - doći će ljeto, opet ćemo putovati. Naravno da hoćemo! Doduše, više nikad neću imati 30 i sitno, ali prihvaćam i bez toga!', opisala je voditeljica svoju zadnju objavu. Fotografija je nastala u Tunisu, točnije gradu Kairouanu, a preplanula Barbara Kolar na njoj pozira s ruksakom na ramenu i u kratkoj majici bez rukava koja otkriva trbuh.

Podsjetimo, pošle godine voditeljica je nakon 12 dugih godina otišla s Antene Zagreb na radio Gold FM jer se zaželjela promjena. Kako je ranije izjavila smatra da su promjene nužne kako bi čovjek rastao i da se 'uvijek treba izazvati nečim novim'. odradila je još jednu sezonu HRT-ova showa 'Zvijezde pjevaju', a prvi put se okušala u ulozi voditeljice glazbenog natjecanja Dora za pjesmu Eurovizije.

  • +7
Barbara Kolar kroz godine Izvor: Pixsell / Autor: Davor Puklavec/PIXSELL